T 23-125.6 HD V2 típusú fűnyíró traktor

Termék szám: 127363 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Gyors vágás az extra széles, 125 cm-es vágóasztalnak köszönhetően
  • Kényelmes és áttekinthető elektronikus kijelző
  • Nagy űrtartalmú fűgyűjtő akusztikus telítettségjelzővel
  • Tempomat az egyenletes vágásért
  • Golyóscsapágyas, alacsony vibrációjú vágószerkezet extra erős, 14,4 kW-os motorral

Extra széles és extra erős. Ez fűnyíró traktoraink csúcsmodellje. Ha igazán nagy gyepfelületeket szeretne hatékonyan ápolni, akkor a solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 fűnyíró traktort ajánljuk.


A T 23-125.6 HD V2 típusú fűnyíró traktor

Extra széles és extra erős. Ez fűnyíró traktoraink csúcsmodellje. Fűnyíró traktor-flottánk zászlóshajójának legfőbb előnyei a mérete és a gazdag felszereltség. Érezze a kényelmet a kormány mögött, és élje át a biztonság új érzését. Fordítsa el az indítókulcsot és élje át az élményt! A solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 fűnyíró traktorral és a tartozékok és kiegészítők gazdag kínálatával (mint mulcsozó készlet, fűterelő, hótoló lapok) a nagy gyepfelületek ápolása a kedvenc időtöltése lesz.


A T 23-125.6 HD V2 fűnyíró traktor műszaki leírása

A solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 fűnyíró traktort egy 14,4 kW-os motor hajtja – rendkívül nagy teljesítménytartalékokkal. A szinkronizált, 125 cm széles, 2 késes vágóasztal magassága központilag állítható, hét fokozatban 30 mm-től 90 mm-ig. Télen a vágóasztal könnyen eltávolítható a traktor karbantartása, ill. hótolóként való használata érdekében. A robusztus, magas torziós szilárdságú, C szelvényű idomacélból készült váz, valamint a stabil, egybeöntött első tengely és a gyári gallytörő kombinációja hosszú élettartamot garantál. Az elektronikus kijelzőn valamennyi funkció és információ egyszerre áttekinthető.
A solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 fűnyíró traktor tempomattal is rendelkezik, mely kényelmesebbé teszi a nagyobb gyepfelületek ápolását. Egymás mellett elhelyezett előre- és hátrameneti pedál az intuitív használatért. A kívül elhelyezett üzemanyag-betöltő csonknak köszönhetően a traktor könnyen megtankolható. Alacsony fellépő könnyíti meg a fellépést a traktorra, a lábnak kialakított tágas hely pedig kellemes munkavégzést tesz lehetővé. Kényelmes ülése fokozatosan, igény szerint állítható.


A T 23-125.6 HD V2 megvásárlása + alternatív lehetőségek

Az AL-KO márkakereskedők prémium kiszállítási szolgáltatásának köszönhetően a solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 fűnyíró traktor összeszerelve érkezik meg Önhöz, és már kezdődhet is a fűnyírás.
Ha nincs szüksége a praktikus elektronikus kijelzőre, akkor a solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 típusú fűnyíró traktort ajánljuk. Tippünk: széles tartozékkínálatával a solo by AL-KO fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek.


Mit kínálunk Önnek

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

akciós fűnyíró traktor,akciós fűnyíró traktor árak,al ko fűnyíró traktor, benzines fűnyíró traktor,frontkaszás fűnyíró traktor,fűgyűjtős fűnyíró traktor, fűnyíró traktor,fűnyíró traktor akció,fűnyíró traktor fűgyűjtős, fűnyíró traktor gyűjtős,fűnyíró traktor gázkar,fűnyíró traktor nagy területre,

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 125 CM
Teljesítmény kW-ban 14.4 KW
Tempomat benne van Van
Elektromos indítás igen
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Bruttó súly kg 376 KG
K-érték (m/s^2) 2
Sebesség előremenetben maxkmh 11 KMH
Első kerékátmérő coll-ban 16X6.5-8
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Hátsó kerék átmérő coll-ban 23X10.5-12
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 724
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Motor típus B&S Intek 8240
Automata szivatóval felszerelt Nem
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 104
Nettó súly kg 309 KG
Termékvonal PREMIUM pro
Kések száma 2 ST
Sebesség hátramenetben max kmh 5 KMH
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Üzemanyag térfogat liter 8 L
Gép teljesítmény kW-ban 14.4
Vágómű fajtája Standard
Szivató nem
Fűgyűjtő térfogat liter 310 L
Alkalmas fűfelület m²-ben 10000 QM
Fűgyűjtővel Igen
Vágásszélesség cm-ben 125 CM
Oldalkidobás nem
Mulcsozás igen
Kijelző módja elektronikus
Zajszint garantált LwA[db(A)] 105
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 94
Késkupplung fajtája elektromágneses
Gyűjtés igen
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2900
Márka solo by AL-KO
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztat. G700
Motorhengerek száma 2
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.