Talajlazító 38 P Combi Care Comf

Termék szám: 112799 Szállításra kész
12% Spórol 136 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás

Gyakran vásárolják együtt

136 900 Ft 119 900 Ft
Ez a termék
2 900 Ft
Csak 1 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

122 800 Ft *

12 késes talajlazító eladó ,al ko gyepszellőztető talajlazító ,al ko talajlazító ,al-ko comfort 36.8 e combi care talajlazító és gyepszellőztető ,altalajlazító ,elektromos talajlazító és gyepszellőztető ,gyepszellőztető talajlazító ,gyepszellőztető talajlazító gép ,gyepszellőztető vagy talajlazító ,gyepszellőztető és talajlazító ,talajlazítás otthon ,talajlazító eszköz talajlazító gyepszellőztető ,talajlazító webshop ,talajlazítók, benzines talajlazító és gyepszellőztető,benzines talajlazító 3 in1 funció:talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés. Szerszámmentes hengercsere. A talajlazító- és gyepszellőztető henger, ill. a gyűjtőzsák alapfelszereltség. Benzinmotor hálózattól független munkavégzéshez, gyűjtőzsákkal.

Technikai adatok

Golyóscsapágyas kerekek nem
Szivató igen
Fűgyűjtővel Igen
Nettó súly kg 22 KG
Talajlazító henger szám 24
Automata szivatóval felszerelt Nem
Összecsukható tolókar igen
Motor fajta 4 ütemű
Acélkések száma függőlegesen 14
Hengerűrtartalom ccm-ben 53
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Hátsó kerékátmérő mm-ben 65 MM
Fűgyűjtő térfogat liter 55 L
Motorhengerek száma 1
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 37 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 99
Elektromos indítás nem
Fordulatszám óra/perc 6100
Márka AL-KO
K-érték (m/s^2) 1
Meghajtó típusa Benzines
Teljesítmény kW-ban 1.3 KW
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Termékvonal Comfort
Bruttó súly kg 24 KG
Levegőztetés lehetséges igen
Üzemanyag térfogat liter 1.2 L
Állítható magasságú szár igen
Munkaszél. talajlazítás (cm) 38 CM
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Rezgés érték ahw (m/s^2) 10
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 88
Első kerékátmérő mm-ben 205 MM
Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Alkalmas fűfelület m²-ben 1200 QM
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.