TARTALÉK KÉS ÉS RÖGZÍTŐ GEN III

Termék szám: 127465 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • A készlet 6 (2x3) késből, a rögzítőcsavarok meglazításához szükséges villágskulcsból továbbá tartalék csavarokból áll. Az edzett kések hosszú élettartamúak, így biztosítják a tiszta, egyen
  • Robolinho solo® by AL-KO 700 E / I
tartalék kés, al-ko robothoz kés, robotfányíró tartalék kés,

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (5.37MB)
Letöltés (3.79MB)
Letöltés (24.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (537.41KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.