AL-KO KÉS -441506- 42 .5 MOWEO

Termék szám: 113347 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.09.24
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Különlegesen edzett acélból készült kés
  • Rendkívül hosszú éltartam
  • Könnyen cserélhető
  • Vágásszélesség: 42 cm

A következő modellhez:

  • Moweo 42.5 Li akkumulátoros fűnyíró

Tartalék kés akkumulátoros fűnyíróhoz

Eredeti AL-KO tartalék kés Moweo 42.5 LiP típusú akkumulátoros fűnyíróhoz. A különlegesen edzett, 42 cm vágási szélességű kés rendkívül hosszú éltartammal rendelkezik, így még intenzív igénybevétel esetén is egyformán tiszta és egyenletes vágásképet garantál. A vágókést ezért kevésbé gyakran kell cserélni. Ha mégis sor kerülne rá, akkor a csere csupán néhány kézmozdulattal elvégezhető.


Tartozékok vásárlása akkumulátoros fűnyírókhoz

Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt, a webáruházban vagy szakkereskedésben. AL-KO akkumulátoros fűnyírójához speciális tartalék késekből, mulcsozó készletekből, tartalék akkumulátorokból és töltőkből válogathat.

...

Technikai adatok

Termék szám 113347
EAN 4003718055658
Márka AL-KO

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 42 CM

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.