Töltögető eke 7505 VR és 7505 V2R motoros kapához

Termék szám: 127334 Csak 1 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség

Gyakran vásárolják együtt

29 900 Ft
Ez a termék
399 900 Ft
Csak 1 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

429 800 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
töltögető eke, motoros kapához eke, eke,Töltögető eke 7505 VR , Töltögető eke motoros kapához, motoros kapához töltögető eke, al-ko motoros kapához eke, al-ko motoros kapához töltögető eke Ráhelyezhető eke a föld töltögetéséhez. Növénysorok kialakítására tökéletes.
...

Technikai adatok

Termék szám 127334
EAN 4003718055313
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Comfort

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.