AL-KO TÖLTÖGETŐ EKE MH 1150

Termék szám: 113974 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Alkalmas az AL-KO MH 1150 motoros kapához
  • Robusztus kialakítás acéllemezből
  • Talaj felhalmozására
  • Növénysorok kialakítására

AL-KO tötögető eke MH 1150 benzinmotoros kapához

A töltögető eke ideális talaj felhalmozására és növénysorok kialakítására. Kiváló minőségű festett acélból készült.

AL-KO MH 1150 töltögető eke vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az MH 1150 töltögető ekét most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Az MH 1150 motoros kapához más kiegészítő alkatrészeket is megtalál kínálatunkból, mint például burgonyaeke (cikkszám: 113976), eke (cikkszám: 113975) vagy acélkerékkészlet (cikkszám: 113977).

...

Technikai adatok

Termék szám 113974
EAN 4003718063257
Doboz méret hossza (cm) 49

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.56MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (110.06KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.