AL-KO TÖLTÖGETŐ EKE MH 770

Termék szám: 113973 Szállításra kész
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Alkalmas az AL-KO MH 770 motoros kapához
  • Robusztus kialakítás acéllemezből
  • Talaj felhalmozására
  • Növénysorok kialakítására

AL-KO 770 tötögető eke MH 770 benzinmotoros kapához

A töltögető eke ideális talaj felhalmozására és növénysorok kialakítására. Kiváló minőségű festett acélból készült.

 AL-KO MH 770 töltögető eke vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a 770 töltögető ekét most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Az MH 770 motoros kapához más kiegészítő alkatrészeket is megtalál kínálatunkból, mint például burgonyaeke (cikkszám: 113976), eke (cikkszám: 113975) vagy acélkerékkészlet (cikkszám: 113977).

...

Technikai adatok

Termék szám 113973
EAN 4003718063240
Nettó súly kg 2.34 KG
Bruttó súly kg 2.7 KG
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.56MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (110.06KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.