TRAKTOR 15-93.2 HD-A EASY

Termék szám: 123014 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 2IN1 működés: Nyírás és gyűjtés
  • Erős AL-KO Pro 450 motor
  • Nagy lábtér és mélyebb, kényelmesebb hozzáférés
  • Kényelmes, lábbal vezérelhető hidrosztatika
  • Megbízható 2 késes golyóscsapágyazású nyírómű
  • Elektromágneses késkuplung
  • Mulcs funkció mulcszárással, gyakorlatilag a vágóasztalon
  • NEW FOR THE 2023 SEASON: Improved box frame for easier hooking and unhooking of the grass catcher box, lower power requirement for emptying the box and including additional locking device

AL-KO Easy 15-93.2 HD-A benzines traktorral gyorsan és könnyedén érhet el eredményt

Kiváló minőségű, Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: így jelenik meg az AL-KO 15-93.2 HD-A gyep traktor Easy Editionként. A fűnyíró traktor azonban könnyű manőverezhetőséggel dolgozik, és így kényelmesen érzi magát a legtöbb kertben.. Számos  megvásárolható tartozék mint pl. a mulcsozó ék, a hótoló lap. A könnyen kivehető vágómű , multi funkcionálissá teszi mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ez a termékkel jár a legjobban.  

Mulcsozás vagy gyűjtés - az Ön igényeihez igazítva

Az Easy kategóriából származó fűnyíró traktor 93 cm vágási szélességével kiválóan alkalmas nagy (akár 4500 m²-es) gyepek hatékony és gyors nyírásásra. Az AL-KO Easy 15-93.2 HD-A gyep traktort egy 7,7 kW-os, alacsony rezgésű AL-KO Pro 450 motor hajtja. A vágási magasság gyorsan és egyszerűen beállítható egyetlen mozdulattal 6 lépésben 30 mm-től 80 mm-ig. . Az acéllemezből készült tartós vágómű  két pengét tartalmaz a tiszta fűvágáshoz, és egyszerű lépésekkel eltávolítható. Ez lehetővé teszi a gyors tisztítást.

Ha a traktor opcionális mulcsozó funkcióját a megvásárolható (mulcsozó készletet Art.Nr. 118885) szeretné használni, szerszámok nélkül is átalakítható. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek. A láb-hidrosztatika és az elektromágneses késkuplung a vágómű kényelmes be-és kikapcsolásához könnyen használható. A 220 L kapacitású nagy gyűjtőkosár teleszkópos karral kényelmesen kiüríthető az ülésből.

 A megvásárolható tartozékok felhasználásával az AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A fűnyíró traktor elejére hótoló lap is rögzíthető. Az olyan kiegészítőkkel, mint a kerti henger, a Combi pótkocsi és a műtrágyaszóró, ez a fűnyíró traktor nyáron további munkával is támogatja Önt. A 18 hüvelykes hajtótengely extra nagy gumiabroncsai jó tapadást és gyors haladást biztosítanak bármilyen felületen és terepen.  

 

AL-KO fűnyíró traktor Easy 15-93.2 HD-A – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most az Easy 15-93.2 HD-A Fűnyíró traktort webáruházunkban. Ha nagyobb vágási szélességű (103 cm)  traktort
szeretne, javasoljuk az Al-KO Comfort 18-103.2 HD fűnyíró traktort.

Az Ön előnyei

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 7.7 KW
Termékvonal Easy
Munkaszélesség cm-ben 93 CM
Vágásszélesség cm-ben 93 CM
Motor típus 024
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Hengerűrtartalom ccm-ben 452
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2600
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
Sebesség előremenetben maxkmh 8 KMH
Gyűjtés igen
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Méretek.M(cm) doboz nélkül 118 CM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Mulcsozás opcionális
Kijelző módja Nincs
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 89
Kések száma 2 ST
Méretek.H(cm) doboz nélkül 239 CM
Kapcsolatképesség nincs
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 102 CM
Vágómű fajtája Standard
Nettó súly kg 224 KG
Első kerékátmérő coll-ban 15X6.0-6
Késkupplung fajtája elektromágneses
Gép teljesítmény kW-ban 7.7
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő telítettség jelző van
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Oldalkidobás nem
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Fűgyűjtő térfogat liter 220 L
Alkalmas fűfelület m²-ben 4500
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8.5
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5 KMH
Fényszóró 004
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
K-érték (m/s^2) 2
Funkciók 2in1
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.