TRAKTOR 15-93.2 HDS-A EASY

Termék szám: 123013 Csak 2 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 3IN1 működés: nyírás, oldalkidobás és mulcsozás
  • Erős AL-KO Pro 450 motor
  • Nagy lábtér és mélyebb, kényelmesebb hozzáférés
  • Kényelmes, lábbal vezérelhető hidrosztatika
  • Megbízható 2 késes golyóscsapágyazású vágómű
  • Elektromágneses késkuplung
  • Mulcs funkció mulcszárással, gyakorlatilag a vágóasztalon

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 123013
829 900 Ft
Ez a termék
11 900 Ft
Szállítható
34 900 Ft
Csak 7 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

876 700 Ft *

AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A benzines traktorral gyorsan és könnyedén érhet el eredményt

Kiváló minőségű alkatrészek, amelyeket Németországban fejlesztettek ki és Ausztriában gyártottak: így jelenik meg az AL-KO 15-93.2 HDS-A fűnyíró traktor Easy Edition néven. Az oldalkidóbó funkciónak köszönhetően nincs szükség a fűgyűjtő kosár kiürítésére, tökéletesen alkalmas a nagy kertek hatékony és gyors fűnyírására. A fűnyíró traktor azonban könnyű manőverezhetőséggel dolgozik, és így kényelmesen érzi magát a legtöbb kertben. Számos megvásárolható tartozék  mint pl. a mulcsozó ék, a hótoló lap. A könnyen kiszerelhető vágómű  multi funkcionálissá teszi mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ezzel a termékkel jár a legjobban. 

Oldalirányban és kényelmesen átalakítható mulcs funkcióvá

93 cm-es vágási szélességével az Easy kategóriából származó fűnyíró traktor tökéletesen alkalmas nagyobb (akár 4500 m²-es) gyepek hatékony és gyors nyírására. Az AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A fűnyíró traktort egy 8,5 kW-os, alacsony rezgésű AL-KO Pro 450 motor hajtja. A vágási magasság gyorsan és egyszerűen beállítható egyetlen mozdulattal 6 lépésben 30 mm-től 80 mm-ig. Az acéllemezből készült tartós vágómű  két pengét tartalmaz a tiszta fűvágáshoz, és egyszerű lépésekkel eltávolítható. Ez lehetővé teszi a gyors tisztítást.

 A mulcsozó funkció könnyen használható a mulcsozó ékkel szerelt vágóasztalnak köszönhetően. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek. A láb-hidrosztatika és az elektromágneses késkuplung a vágómű kényelmes be-és kikapcsolásához könnyen használható.


Télen az AL-KO Easy 15-93.2 HDS-A fűnyíró traktor elejére hótoló lap is rögzíthető. Az olyan kiegészítőkkel, mint a kerti henger, a Combi pótkocsi és a műtrágyaszóró, ez a fűnyíró traktor nyáron további munkával is támogatja Önt. A 18 hüvelykes hajtótengely extra nagy gumiabroncsai jó tapadást és gyors haladást biztosítanak bármilyen felületen és terepen.   

 AL-KO fűnyíró traktor Easy 15-93.2 HDS-A – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most az Easy 15-93.2 HDS-A fűnyíró traktort webáruházunkban. Ha nagyobb vágási szélességű fűnyíró traktort szeretne, javasoljuk az AL-KO Comfort 18-111.2 HDS  traktort (Cikkszám : 123015).
Tippünk: A széleskörű tartozék kínálatával az AL-KO fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek.

Az Ön előnyei

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 8.5 KW
Termékvonal Easy
Munkaszélesség cm-ben 93 CM
Vágásszélesség cm-ben 93 CM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Motor típus 024
Hengerűrtartalom ccm-ben 452
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2900
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Gép teljesítmény kW-ban 8.5
Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
Funkciók 3in1
Nettó súly kg 203 KG
Kijelző módja Nincs
Kések száma 2 ST
Sebesség előremenetben maxkmh 8 KMH
Mulcsozás igen
Oldalkidobás igen
Vágómű fajtája Standard
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Gyűjtés nem
Késkupplung fajtája elektromágneses
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
K-érték (m/s^2) 2
Méretek.M(cm) doboz nélkül 118 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 190 CM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 116 CM
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Kapcsolatképesség nincs
Fényszóró 004
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8.5
Első kerékátmérő coll-ban 15X6.0-6
Alkalmas fűfelület m²-ben 4500
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5 KMH
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.