TRAKTOR 18-103.2 HD COMFORT

Termék szám: 123016 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
5% megtakarítás 1 049 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 2IN1 funkció: Nyírás és gyűjtés
  • Nagy teljesítményű Powerbuilt Briggs & Stratton minőségű motor
  • Nagy lábtér és mélyebb, kényelmesebb hozzáférés
  • Kényelmes, lábbal vezérelhető hidrosztatika
  • Megbízható 2 késes golyóscsapágyazású vágómű
  • Elektromágneses késkuplung
  • Mulcs funkció mulcszárással, gyakorlatilag a vágóasztalon
  • Széles kerekek az optimális tapadás érdekében

Kényelmesen és hatékonyan kaszálhat az AL-KO Comfort 18-103.2 HD benzines fűnyíró traktorral

Kiváló minőségű, Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: így jelenik meg az AL-KO Comfort 18-103.2 HD gyep traktor. A fűnyíró traktor azonban könnyű manőverezhetőséget lát el, és így kényelmesen érzi magát a legtöbb kertben.  Számos megvásárolható tartozékkal  mint pl. a mulcsozóék, a hótoló lap és mindenekelőtt a könnyen kivehető vágómű , ami  multi funkcionálissá teszi mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ezzel a termékkel jár a legjobban. 

 

Mulcsozás vagy gyűjtés - az Ön igényeihez igazítva

103 cm-es vágási szélességével a Comfort kategóriából származó fűnyíró traktor tökéletesen alkalmas nagy (akár 6000 m²-es) gyepek hatékony és gyors nyírására. Az AL-KO Comfort 18-103.2 HD gyep traktort egy 8,5 kW teljesítményű, robusztus és alacsony rezgésű Briggs&Stratton Powerbuilt 4175 benzinmotor hajtja. A vágási magasság gyorsan és egyszerűen beállítható egyetlen mozdulattal 6 fokozatban 30 mm-től 80 mm-ig. ig Az acéllemezből készült tartós vágómű  két pengét tartalmaz a tiszta fűvágáshoz, és egyszerű lépésekkel eltávolítható. Ez lehetővé teszi a gyors tisztítást. A traktor több megvásárolható tartozékkal rendelkezik.

Ha a traktor opcionális mulcsozó funkcióját (mulcs készlet Art.Nr 119656) szeretné használni, szerszámok nélkül is átalakítható. A láb-hidrosztatika és az elektromágneses késkuplung a vágómű kényelmes be-és kikapcsolásához könnyen használható. A 220 L kapacitású nagy gyűjtőkosár teleszkópos karral kényelmesen kiüríthető az ülésből.


Télen az AL-KO Comfort 18-103.2 HD fűnyíró traktor elejére hótoló lap is rögzíthető. Az olyan kiegészítőkkel, mint a kerti henger, a Combi pótkocsi és a műtrágyaszóró, ez a fűnyíró traktor nyáron további munkával is támogatja Önt. A 18 hüvelykes hajtótengely extra nagy gumiabroncsai jó tapadást és gyors haladást biztosítanak bármilyen felületen és terepen. 

AL-KO fűnyíró traktor Comfort 18-103.2 HD – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a Comfort 18-103.2 HD fűnyíró traktort webáruházunkban. Ha kisebb vágási szélességű (93 cm) fűnyíró traktort szeretne, javasoljuk az AL-KO Easy 15-93.2 HD-A tipust.
Tippünk: A tartozékok széles választékával ez a Comfort 18-103.2 HD fűnyíró traktor igazán sokoldalú, télen és nyáron is elvégezheti a munkáját.

Technikai adatok

Fényszóró 004
Késkupplung fajtája elektromágneses
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
K-érték (m/s^2) 2
Sebesség előremenetben maxkmh 8
Kések száma 2
Mulcsozás opcionális
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8
Alkalmas fűfelület m²-ben 6000
Gép teljesítmény kW-ban 8.5
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
Fűgyűjtő térfogat liter 220
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtővel Igen
Funkciók 2in1
Gyűjtés igen
Kijelző módja Nincs
Oldalkidobás nem
Vágómű fajtája Standard
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Munkaszélesség cm-ben 103
Vágásszélesség cm-ben 103
Motor típus B&S Powerbuilt 4175
Teljesítmény kW-ban 8.5
Hengerűrtartalom ccm-ben 500
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2450
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.