TRAKTOR 18-111.2 HDS COMFORT

Termék szám: 123015 Csak 6 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 3IN1 funkció: nyírás, oldalkidobás és mulcsozás
  • Nagy teljesítményű Powerbuilt Briggs & Stratton motor
  • Nagy lábtér és mélyebb, kényelmesebb hozzáférés
  • Kényelmes, lábbal vezérelhető hidrosztatika
  • Megbízható 2 késes golyóscsapágyazású vágómű
  • Elektromágneses késkuplung
  • Mulcs funkció mulcszárással, gyakorlatilag a vágóasztalon
  • Széles kerekek az optimális tapadás érdekében

Gyakran vásárolják együtt

1 199 900 Ft
Ez a termék
19 900 Ft
Csak 7 db van raktáron
12 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

1 232 790 Ft *

Kényelmes és hatékony kaszálás az AL-KO Comfort 18-111.2 HDS benzines fűnyíró traktorral

Kiváló minőségű, Németországban kifejlesztett és Ausztriában gyártott alkatrészek: így jelenik meg a Comfort vonal AL-KO 18-111.2 HDS fűnyíró traktorja. Az oldalkidóbó funkciónak köszönhetően nincs szükség a fűgyűjtő kosár kiürítésére, tökéletesen alkalmas a nagy kertek hatékony és gyors fűnyírására. A fűnyíró traktor azonban könnyű manőverezhetőséggel dolgozik, és így kényelmesen érzi magát a legtöbb kertben. Számos tartozéka megvásárolható mint pl. a mulcsozó ék, a hótoló lap és a könnyen kivehető vágómű , ami  multi funkcionálissá teszi mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ez a termékkel jár a legjobban. 

 

Oldalirányban és kényelmesen átalakítható mulcs funkcióvá

A Comfort kategóriából származó fűnyíró traktor 110 cm-es vágási szélességével tökéletesen alkalmas nagy (akár 6000 m²-es) gyepek hatékony és gyors nyírására. Az AL-KO Comfort 18-111.2 HDS fűnyíró traktort egy 9,5 kW teljesítményű, robusztus és alacsony rezgésű Briggs&Stratton Powerbuilt 4175 motor hajtja. A vágási magasság gyorsan és egyszerűen beállítható egyetlen mozdulattal 6 fokozatban 30 mm-től 80 mm-ig Az acéllemezből készült tartós vágómű  két pengét tartalmaz a tiszta fűvágáshoz, és egyszerű lépésekkel eltávolítható. Ez lehetővé teszi a gyors tisztítást.

A mulcsozó funkció könnyen használható a mulcsozó ékkel szerelt vágóasztalnak köszönhetően. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek. A láb-hidrosztatika és az elektromágneses késkuplung a vágómű kényelmes be-és kikapcsolásához könnyen használható.


Télen az AL-KO Comfort 18-111.2 HDS A fűnyíró traktor elejére hótoló lap is rögzíthető. Az olyan kiegészítőkkel, mint a kerti henger, a Combi pótkocsi és a műtrágyaszóró, ez a fűnyíró traktor nyáron további munkával is támogatja Önt. A kiegészítők külön megvásárolhatók. A 18 hüvelykes hajtótengely extra nagy gumiabroncsai jó tapadást és gyors haladást biztosítanak bármilyen felületen és terepen. 

AL-KO Comfort 18-111.2 HDS - vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a Comfort 18-111.2 HDS fűnyíró traktort webáruházunkban. Ha kisebb vágási szélességű oldalkidobós traktort szeretne, javasoljuk az Al-KO
Easy 15-93.2 HDS-A fűnyíró traktort (Art.Nr. 123013) Tippünk: A széleskörű tartozék kínálatával az AL-KO fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek

Az Ön előnyei

Comfortable Access

Comfortable Access

Our lawn tractors are designed to be easy to mount and dismount whilst also providing a high degree of legroom for comfort during use.

Its self-lubricating hydraulic pump makes it low-maintenance and extraordinarily robust. The special thing about it is that you can regulate the speed as well as the forward and reverse direction steplessly. There is no need for clutching and shifting.

If the blade should be switched on or off, the user activates a toggle switch, which switches the drive of the belt on or off. The reaction time of the electromagnetic clutch is very direct and the construction is particularly durable.

By activating this button, the mowing deck also runs when driving backwards. This enables easier manoeuvring as well as working with the tractor.

The seat of the ride-on mower can be conveniently adjusted without tools. All you have to do is open two wing screws and move the seat.

Extra strong frame

Extra strong frame

Our lawn tractors feature torsionally rigid, durable and very stable frames with a sophisticated design providing the protection of moving parts.

Attractive design

Attractive design

The attractive appearance and the high-quality workmanship make our lawn tractors visual eye-catchers - and that permanently.

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 9.5 KW
Márka AL-KO
Munkaszélesség cm-ben 110 CM
Vágásszélesség cm-ben 110 CM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Motor típus B&S Powerbuilt 4175
Hengerűrtartalom ccm-ben 500
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2700
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
Termékvonal Comfort
Méretek.H(cm) doboz nélkül 190 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 118 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 116 CM
Nettó súly kg 222 KG
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Késkupplung fajtája elektromágneses
Gyűjtés nem
Kések száma 2 ST
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
Sebesség előremenetben maxkmh 8 KMH
Oldalkidobás igen
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 89
Funkciók 3in1
Vágómű fajtája Standard
Kijelző módja Nincs
Első kerékátmérő coll-ban 15X6.0-6
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Mulcsozás igen
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8
Zajszint mért LwA[dB(A)] 99
K-érték (m/s^2) 2
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Fényszóró 004
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5 KMH
Gép teljesítmény kW-ban 9.5
Kapcsolatképesség nincs
Használati utasítások Letöltés (30.72MB)
Letöltés (17.77MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (209.55KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.