TRAKTOR SZÓRÓKOCSI SP60

Termék szám: 113874 Csak 6 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Praktikus szóró utánfutó az AL-KO traktorokhoz. Igénybe vehető műtrágya, vetőmag, mész szállításához vagy sószóráshoz a téli időszakban. Csak a 119831-es cikkszámú vonóhoroggal használható.
  • Télen és nyáron egyaránt használatba vehető
  • 56 literes kapacitás és 2-5 méteres szórótávolság
  • Praktikus adagolókar állítóskálával (kb. 5-30 mm)
  • Egyszerű és könnyű kezelés
  • Tömör acél váz és műanyag szemcsés tartály

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 113874
89 900 Ft
Ez a termék
13 990 Ft
Csak 3 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

103 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

 

Szórókocsi AL-KO SP60

Sokoldalú kerti segítő. A széles gumiabroncsok egyenetlen felületeken is jó tapadást biztosítanak. Maximum sebesség 5 km / h. A szórási mennyiség pontosan beállítható az adagoló kar segítségével. Egész évben használható - nyáron és télen egyaránt. Nagyobb területekre is alkalmas. Csak vonóhoroggal együtt használható (a termék nem tartalmazza).

 

SP60 traktor szórókocsi vásárlása és alternatívák

 

Vásárolja meg az SP60 szórót egyszerűen online webshopunkban vagy keresse fel szakkereskedőinket. Az SP60 szóró ideális kiegészítő az Ön AL-KO traktorjának.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113874
EAN 4003718061932
Nettó súly kg 16 KG
Bruttó súly kg 16.1 KG
Márka AL-KO
Termékvonal Easy

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (38.91MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.