TRAKTOR T22-110.0 HDH-A V2 SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127575 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • A magas fűhöz való vágóasztalnak köszönhetően optimálisan használható szórványgyümölcsösökben és magas füves telkeken
  • Hátul mezőgazdasági gumiabroncsok a kiváló vontatásért és terepen való haladásért
  • A kezelőelemek könnyen elérhetők a nagyon jó ülőpozícióból
  • Lábbal kezelhető hidrosztatikus sebességváltó, ergonomikusan elrendezett pedálokkal az intuitív vezetésért
  • Karbantartási és tisztítási munkákhoz könnyen leszerelhető vágóasztal
  • Csapágyazott, rezgésmentes fűkasza 4 db érintkezőgörgővel ellátott vágóasztal az egyenetlen terepen való kiegyensúlyozásért
  • 3 db kereszt alakú vágókést alkalmazó technológia a vágandó anyag legjobb aprításáért és a hosszú élettartamért, még nehéz terepen is

 

Németországban kifejlesztett, Ausztriában gyártott termék. A T 22-110.0 HDH-A V2 Premium masszív alkatrészeket kiváló minőséget kínál. Ezek a solo by AL-KO fűnyíró traktorjai.

 

 

A T 22-110.0 HDH-A V2 Premium fűnyíró traktor

 

A kiváló minőségű anyagok és kiforrott technológia tökéletes társsá válnak a különösen magas füves, nagy területek nyírásánál. A magas fűhöz való fűnyírónk különösen olyan telkeknél használható, melyeket nem nyírnak rendszeresen, mint pl. a szórványgyümölcsösöket. Erős motorok és maximális kényelem: ezek az AL-KO fűnyíró traktorjai.

 

A T 22-110.0 HDH-A V2 Premium fűnyíró traktor műszaki leírása

 

A magas fűhöz való vágóasztallal és hátul mezőgazdasági gumiabroncsokkal ellátott fűnyíró traktorunkat erős, rezgésmentes, 13 kW-os, 2 hengeres AL-KO motor hajtja. A vágási magasság kényelmesen, 7 fokozatban, 30 mm és 90 mm között állítható be. 110 cm széles vágóasztalnak és a 3 db kereszt alakú vágókésnek köszönhetően a nagyobb kertekben is hatékonyan lenyírható a fű. A sebesség fokozatmentesen szabályozható a lábpedállal működtethető hidrosztatikus sebességváltóval.

 

A T 22-110.0 HDH-A V2 Premium megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Szállíttassa házhoz az AL-KO szakkereskedővel a T 22-110.0 HDH-A V2 Premium típusú solo by AL-KO fűnyíró traktort, és kezdje el azonnal a fűnyírást: Ez prémium házhoz szállítási szolgáltatásunk segítségével lehetséges. Kezdjen el még ma új korszakot a fűnyírásban, és rendelje meg webáruházunkban a T 22-110.0 HDH-A V2 típusú solo by AL-KO fűnyíró traktort.

 

Az Önnek kínált előnyök

 

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

akciós fűnyíró traktor,akciós fűnyíró traktor árak,al ko fűnyíró traktor, benzines fűnyíró traktor,frontkaszás fűnyíró traktor,fűgyűjtős fűnyíró traktor, fűnyíró traktor,fűnyíró traktor akció,fűnyíró traktor fűgyűjtős, fűnyíró traktor gyűjtős,fűnyíró traktor gázkar,fűnyíró traktor nagy területre,

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 110 CM
Hengerűrtartalom ccm-ben 708
Vágásszélesség cm-ben 110 CM
Fordulatszám óra/perc 2900
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Kések száma 3 ST
Szivató nem
Fényszóró 003
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Gép teljesítmény kW-ban 13.4
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
K-érték (m/s^2) 2
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Üzemanyag térfogat liter 8 L
Márka solo by AL-KO
Automata szivatóval felszerelt Nem
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Nettó súly kg 310 KG
Sebesség előremenetben maxkmh 9 KMH
Motor típus 025
Késkupplung fajtája elektromágneses
Termékvonal PREMIUM pro
Kijelző módja Nincs
Motor fajta 4 ütemű
Hátsó kerék átmérő coll-ban 20X10.0-8
Elektromos indítás igen
Oldalkidobás nem
Vágómű fajtája Magasfű
Első kerékátmérő coll-ban 16X6.5-8
Sebesség hátramenetben max kmh 4 KMH
Teljesítmény kW-ban 13.4 KW
Motorhengerek száma 2
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Mulcsozás nem
Gyűjtés nem
Alkalmas fűfelület m²-ben 9000 QM
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T3
Bruttó súly kg 375 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.