TRAKTOR T22-110.0 HDH-A V2 SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127575 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • A magas fűhöz való vágóasztalnak köszönhetően optimálisan használható szórványgyümölcsösökben és magas füves telkeken
  • Hátul mezőgazdasági gumiabroncsok a kiváló vontatásért és terepen való haladásért
  • A kezelőelemek könnyen elérhetők a nagyon jó ülőpozícióból
  • Lábbal kezelhető hidrosztatikus sebességváltó, ergonomikusan elrendezett pedálokkal az intuitív vezetésért
  • Karbantartási és tisztítási munkákhoz könnyen leszerelhető vágóasztal
  • Csapágyazott, rezgésmentes fűkasza 4 db érintkezőgörgővel ellátott vágóasztal az egyenetlen terepen való kiegyensúlyozásért
  • 3 db kereszt alakú vágókést alkalmazó technológia a vágandó anyag legjobb aprításáért és a hosszú élettartamért, még nehéz terepen is

 

Németországban kifejlesztett, Ausztriában gyártott termék. A T 22-110.0 HDH-A V2 Premium masszív alkatrészeket kiváló minőséget kínál. Ezek a solo® by AL-KO fűnyíró traktorjai.

 

 

A T 22-110.0 HDH-A V2 Premium fűnyíró traktor

 

A kiváló minőségű anyagok és kiforrott technológia tökéletes társsá válnak a különösen magas füves, nagy területek nyírásánál. A magas fűhöz való fűnyírónk különösen olyan telkeknél használható, melyeket nem nyírnak rendszeresen, mint pl. a szórványgyümölcsösöket. Erős motorok és maximális kényelem: ezek az AL-KO fűnyíró traktorjai.

 

A T 22-110.0 HDH-A V2 Premium fűnyíró traktor műszaki leírása

 

A magas fűhöz való vágóasztallal és hátul mezőgazdasági gumiabroncsokkal ellátott fűnyíró traktorunkat erős, rezgésmentes, 13 kW-os, 2 hengeres AL-KO motor hajtja. A vágási magasság kényelmesen, 7 fokozatban, 30 mm és 90 mm között állítható be. 110 cm széles vágóasztalnak és a 3 db kereszt alakú vágókésnek köszönhetően a nagyobb kertekben is hatékonyan lenyírható a fű. A sebesség fokozatmentesen szabályozható a lábpedállal működtethető hidrosztatikus sebességváltóval.

 

A T 22-110.0 HDH-A V2 Premium megvásárlása és alternatív lehetőségek

 

Szállíttassa házhoz az AL-KO szakkereskedővel a T 22-110.0 HDH-A V2 Premium típusú solo® by AL-KO fűnyíró traktort, és kezdje el azonnal a fűnyírást: Ez prémium házhoz szállítási szolgáltatásunk segítségével lehetséges. Kezdjen el még ma új korszakot a fűnyírásban, és rendelje meg webáruházunkban a T 22-110.0 HDH-A V2 típusú solo® by AL-KO fűnyíró traktort.

 

 

Technikai adatok

Oldalkidobás nem
Gép teljesítmény kW-ban 13.4
Sebesség előremenetben maxkmh 9
Alkalmas fűfelület m²-ben 9000
Vágómű fajtája Magasfű
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T3
K-érték (m/s^2) 2
Sebesség hátramenetben max kmh 4
Kések száma 3
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fényszóró 003
Hátsó kerék átmérő coll-ban 20X10.0-8
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Késkupplung fajtája elektromágneses
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Gyűjtés nem
Mulcsozás nem
Kijelző módja Nincs
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal PREMIUM pro
Munkaszélesség cm-ben 110
Vágásszélesség cm-ben 110
Motor típus 025
Teljesítmény kW-ban 13.4
Hengerűrtartalom ccm-ben 708
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2900
Motorhengerek száma 2
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.