AKKU-TÖLTŐ C200 LI ENERGY FL.

Termék szám: 114018 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Dupla töltő minden 36V-os akkumulátorhoz
  • Praktikus hordozó fogantyú
  • ECO mód a kíméletes töltésért és a hosszú élettartamért
  • Vezeték nélküli LAN kapcsolat a töltési állapot lekérdezéséhez bárhonnan
  • Optimalizált töltési folyamat az inTOUCH alkalmazáson keresztül

Technikai adatok

Márka AL-KO
Méretek.H(cm) doboz nélkül 17 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 9.8 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 24 CM
Akkus család AL-KO 36V
Nettó súly kg 1.15 KG
Kompatibilis akkuk 113280, 113524, 114017
Maximális feszültség Volt-ban 40
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Meghajtó típusa Akkus
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.