AKKUS LÁNCFŰRÉSZ 36 V 4030 AKKU SET

Termék szám: 113860 Csak 10 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Szerszám nélküli láncfeszítés Igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Max.működési idő 4.0Ah percben 20 MIN
Láncfeszítés szerszám nélküli
Zajszint garantált LwA[db(A)] 101
Meghajtó típusa Akkus
Nettó súly kg 4.45 KG
Max.működési idő 5.0Ah percben 30 MIN
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.1
Fűrészlánc 3/8"
Osztott 3/8"
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 87
Kompatibilis akkumulátor övek 113786
Max.láncsebesség 16.3
Kompatibilis akkuk 113280, 113524
Láncfék van
Akkus család AL-KO 36V
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Lánckenés automatikus
Lánchossz cm-ben 30 CM
K-érték (m/s^2) 2

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.