AL-KO DAMIL ORSÓVAL BC 1200 E (ÚJ)

Termék szám: 114012 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • BC 1200 E kaszához
  • Dupla menet 2 x 5 m hosszú
  • Automatikus léptetés az egyszerű szálbeállításhoz

Gyakran vásárolják együtt

6 990 Ft
Ez a termék
59 900 Ft 54 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

61 890 Ft *

Alkalmas a következő modellhez:

BC 1200 E elektromos kaszához

Tartalék damilfej elektromos kaszához

Eredeti AL-KO damilfej dupla zsinórral a BC 1200 E elektromos kaszához. A kiváló minőségű, alacsony kopásállóságú nylonból készült vágószál optimális vágási eredményt biztosít, hossza 2 x 5 m, átmérője 2 mm. A damil könnyen állítható működés közben az automatikus léptető funkció segítségével. A damilorsó cseréje egyszerű, és néhány egyszerű lépésben elvégezhető.

 

 

 

Technikai adatok

Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.