solo® by AL-KO 36 V kerti gépek

Nagy teljesítmény a legmagasabb elvárásoknak


A kertészeti szakemberek a mesterkurzus vezeték nélküli szerszámaira támaszkodnak, és minden igényes feladathoz csak egy akkumulátorra van szükségük: Legyen szó sövénynyírásról, fűnyírásról, faaprításról, magasságtapogatózásról vagy fűnyírásról - nagy teljesítményű, 36 V-os (max. 40 V) lítium-ion akkumulátorunk minden solo® by AL-KO akkumulátoros szerszámot maximális teljesítményre hajt. 4,0 Ah vagy 5,0 Ah vagy 8,0 Ah kapacitással kapható.

Legerősebb akkumulátorcsaládunk lenyűgöző eredményeket biztosít a félprofesszionális és professzionális kertészetben.

A legerősebb akkucsaládunk így komoly eredményeket nyújt félprofi és profi kerti munkákhoz.

Előnyök

Erős
Rendkívül robusztus
Hosszú akku élettartam
Nagy választék

Nagy hatásfok az igényes munkák számára

Az SBA 36 V-os családdal minden kiterjedt kerti munka elvégezhető, a nagy munkától az ipari terjedelműig.

Viselje az akkut kényelmesen az övén: solo® by AL-KO BB 40 akkutartó öv

S solo® by AL-KO BB 40akku övvel az AL-KO nagy teljesítményű gépei kényelmesen használhatóak.

Produktív és hosszú munka megszakítás nélkül: A második akkurekesznek köszönhetően egy tartalék akkut is lehet az övön tartani.
Kényelmes hordozhatóság: Az öv kellemes párnázatának köszönhetően a solo® by AL-KO az ügyfeleinek a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja az igényes munkavégzéshez.
Optimális mozgásszabadság: A karok megkönnyebbülnek, mert az akku nincs csatlakoztatva a géphez a második akkurekesznek köszönhetően.
Profi tipp: A külön kapható AL-KO Energy Flex adapterrel (Cikkszám: 127579) a BB 40 akkutartó övvel az AL-KO Energy Flex akkucsalád AL-KO kézi kerti gépeinek teljes választékát használhatják.

Cikkszám 127573 Elfogyott
19 990 Ft

Jó tudni:

Az AL-KO akkus kerti gépek minden solo® by AL-KO (kivéve a vezeték nélküli motoros kaszát és az akkumulátor multitoolját) gépéhez mindig szüksége van a BB 40 vezeték nélküli övre.

Az AL-KO adapterrel nemcsak az AL-KO akkus szerszámok állnak rendelkezésére,hanem számos egyéb akkus kerti gép is az AL-KO 36 V termékcsaládból.

Ha bármilyen kérdése van, AL-KO kereskedőink vagy ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésére.


Cikkszám 127579 Csak 9 db van raktáron
7 990 Ft

Fedezze fel 36 V-os solo® by AL-KO akkumulátoros kerti gépeinket

Cikkszám 127599 Elfogyott
314 900 Ft
Cikkszám 127600 Csak 1 db van raktáron
329 900 Ft
36 V - a profi kertészek tökéletes feszültsége | AL-KO ENERGY FLEX Akku-család

Miért esküszünk a 36 V-os (Max. 40 V) feszültségre ?

Magas voltérték - nagy teljesítmény ? Jól hangzik, de nem igaz. A kerti gépe teljesítményét se a voltértéke, se az amperóra értéke nem adja meg önmagában. A volt csupán a feszültség mértékegysége - ennél sokkal fontosabb a wattóra. A wattóra a feszültség és a kapacitás szorzata (volt x amperóra), és az energiatartalmat írja le, azzal pedig egyben az üzemidőt is, a következő töltésig.


Feszültség
 Volt (V)

x

Kapacitás
Amperóra (Ah)

=

Energia
Wattóra (Wh)

A solo® by AL-KO-nál pontosan tisztában vagyunk az Ön igényeivel, ezért nagyon tudatosan legfeljebb 40 V-os és max. 180 wattórás akkumulátorokat használunk. Ugyanis ezek biztosítják az Ön kerti munkájához szükséges előnyöket:

Profi teljesítmény
Hosszú élettartammal
Optimális, kis tömeg esetén
Praktikus méretben
Jó ár-érték arány

A magasabb voltérték (magasabb feszültség) tehát nem jelent jobb hasznosíthatóságot - épp ellenkezőleg. Mivel az eltéréshez több cella szükséges az akkumulátorba, ezáltal aránytalanul megnő a tömeg, így a ház nagyobb és terjedelmesebb lesz, ami jelentősen növeli a költségeket.

Mi szeretnénk megkönnyíteni az Ön kerti munkáját, ezért csakis a legjobb megoldás jöhet szóba. Okos akkumulátortechnológia max. 40 V-ig, könnyű kezelhetőség a kerti munkában lelt felhőtlen örömért.

Die Nominalspannung (36 V) ist die Spannung im Normalbetrieb.

Die Maximalspannung (40 V max.) gibt den maximal messbaren Wert an, der nach Abschluss des Ladevorgangs erreicht wird.

solo® by AL-KO vezeték nélküli kerti gépekAL-KO ENERGY FLEX akkumulátorral


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.