solo® by AL-KO 36 V kerti gépek

Nagy teljesítmény a legmagasabb elvárásoknak


A kertészeti szakemberek a mesterkurzus vezeték nélküli szerszámaira támaszkodnak, és minden igényes feladathoz csak egy akkumulátorra van szükségük: Legyen szó sövénynyírásról, fűnyírásról, faaprításról, magasságtapogatózásról vagy fűnyírásról - nagy teljesítményű, 36 V-os (max. 40 V) lítium-ion akkumulátorunk minden solo® by AL-KO akkumulátoros szerszámot maximális teljesítményre hajt. 4,0 Ah vagy 5,0 Ah vagy 8,0 Ah kapacitással kapható.

Legerősebb akkumulátorcsaládunk lenyűgöző eredményeket biztosít a félprofesszionális és professzionális kertészetben.

A legerősebb akkucsaládunk így komoly eredményeket nyújt félprofi és profi kerti munkákhoz.

Előnyök

Erős
Rendkívül robusztus
Hosszú akku élettartam
Nagy választék

Nagy hatásfok az igényes munkák számára

Az SBA 36 V-os családdal minden kiterjedt kerti munka elvégezhető, a nagy munkától az ipari terjedelműig.

Viselje az akkut kényelmesen az övén: solo® by AL-KO BB 40 akkutartó öv

S solo® by AL-KO BB 40akku övvel az AL-KO nagy teljesítményű gépei kényelmesen használhatóak.

Produktív és hosszú munka megszakítás nélkül: A második akkurekesznek köszönhetően egy tartalék akkut is lehet az övön tartani.
Kényelmes hordozhatóság: Az öv kellemes párnázatának köszönhetően a solo® by AL-KO az ügyfeleinek a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja az igényes munkavégzéshez.
Optimális mozgásszabadság: A karok megkönnyebbülnek, mert az akku nincs csatlakoztatva a géphez a második akkurekesznek köszönhetően.
Profi tipp: A külön kapható AL-KO Energy Flex adapterrel (Cikkszám: 127579) a BB 40 akkutartó övvel az AL-KO Energy Flex akkucsalád AL-KO kézi kerti gépeinek teljes választékát használhatják.

Cikkszám 127573 Szállítható
19 990 Ft

Jó tudni:

Az AL-KO akkus kerti gépek minden solo® by AL-KO (kivéve a vezeték nélküli motoros kaszát és az akkumulátor multitoolját) gépéhez mindig szüksége van a BB 40 vezeték nélküli övre.

Az AL-KO adapterrel nemcsak az AL-KO akkus szerszámok állnak rendelkezésére,hanem számos egyéb akkus kerti gép is az AL-KO 36 V termékcsaládból.

Ha bármilyen kérdése van, AL-KO kereskedőink vagy ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésére.


Cikkszám 127579 Csak 8 db van raktáron
7 990 Ft

Fedezze fel 36 V-os solo® by AL-KO akkumulátoros kerti gépeinket

Cikkszám 127599 Ismét elérhető 2024.06.24
314 900 Ft
Cikkszám 127600 Ismét elérhető 2024.06.25
329 900 Ft
Cikkszám 127440 Ismét elérhető 2024.07.19
83 990 Ft
Cikkszám 127510 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 64 990 Ft 62 900 Ft
Cikkszám 127553
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 99 900 Ft 94 900 Ft
Cikkszám 127507 Csak 1 db van raktáron
55 990 Ft
36 V - a profi kertészek tökéletes feszültsége | AL-KO ENERGY FLEX Akku-család

Miért esküszünk a 36 V-os (Max. 40 V) feszültségre ?

Magas voltérték - nagy teljesítmény ? Jól hangzik, de nem igaz. A kerti gépe teljesítményét se a voltértéke, se az amperóra értéke nem adja meg önmagában. A volt csupán a feszültség mértékegysége - ennél sokkal fontosabb a wattóra. A wattóra a feszültség és a kapacitás szorzata (volt x amperóra), és az energiatartalmat írja le, azzal pedig egyben az üzemidőt is, a következő töltésig.


Feszültség
 Volt (V)

x

Kapacitás
Amperóra (Ah)

=

Energia
Wattóra (Wh)

A solo® by AL-KO-nál pontosan tisztában vagyunk az Ön igényeivel, ezért nagyon tudatosan legfeljebb 40 V-os és max. 180 wattórás akkumulátorokat használunk. Ugyanis ezek biztosítják az Ön kerti munkájához szükséges előnyöket:

Profi teljesítmény
Hosszú élettartammal
Optimális, kis tömeg esetén
Praktikus méretben
Jó ár-érték arány

A magasabb voltérték (magasabb feszültség) tehát nem jelent jobb hasznosíthatóságot - épp ellenkezőleg. Mivel az eltéréshez több cella szükséges az akkumulátorba, ezáltal aránytalanul megnő a tömeg, így a ház nagyobb és terjedelmesebb lesz, ami jelentősen növeli a költségeket.

Mi szeretnénk megkönnyíteni az Ön kerti munkáját, ezért csakis a legjobb megoldás jöhet szóba. Okos akkumulátortechnológia max. 40 V-ig, könnyű kezelhetőség a kerti munkában lelt felhőtlen örömért.

Die Nominalspannung (36 V) ist die Spannung im Normalbetrieb.

Die Maximalspannung (40 V max.) gibt den maximal messbaren Wert an, der nach Abschluss des Ladevorgangs erreicht wird.

solo® by AL-KO vezeték nélküli kerti gépekAL-KO ENERGY FLEX akkumulátorral


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.