AL-KO FŰNYÍRÓ 523 SP-B PREMIUM

Termék szám: 123030 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 4IN1(vágás-gyűjtés-mulcsozás-oldalkidobás)
  • MaxAirflow technologiával ellátott acéllemez burkolat
  • Nagy, 70 literes fűgyűjtő töltöttség szint jelzővel
  • Központi, kényelmes vágási magasság állítás
  • Hátsókerék-hajtás 1 sebesség
  • XXL kerekek a könnyű haladás érdekében
  • Kényelmesebb szállítás az elülső fogantyúnak köszönhetően
  • Ergonomikusan kialakított tolókar

4 IN ONE funkció az AL-KO Premium 523 SP-B benzines fűnyíróban

A 4 IN ONE funkció a nyírást, a gyűjtést, a mulcsozást és az oldalkidobást jelenti. Fűnyírónkat Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. Az innovatív alkatrészeknek és a teljes felszereltségnek köszönhetően a Premium 523 SP-B benzines fűnyíró hosszú távú partnere kertjének.

A prémium felszereltség találkozik a dizájnnal

Modern dizájnjának köszönhetően minden kertben figyelemfelkeltő. A felhasznált alkatrészek és anyagok növelik a benzines fűnyíró élettartamát. A "Premium" sorozatú fűnyírókkal a fűnyírás örömtelivé válik. 51 cm-es vágásszélességével és 1 sebességes kerékhajtásával a Premium 523 SP-B benzines fűnyíró nagy kertekben is gyors haladást biztosít ( 1800 m²-ig). A vágási magasság központilag állítható 7 fokozatban 30 mm-től 80 mm-ig.A 2,6 kW-os Briggs & Stratton motor nagy teljesítménytartalékkal és nagyon alacsony olajfogyasztással aktívan támogatja Önt kerti munkáiban.

A golyóscsapágyas XXL kerekek könnyű haladást és jó tapadást biztosítanak. A nyesedék a MaxAirflow technológiás extra magas acéllemez házon keresztül egészen a 70 l-es nagy, szintjelzővel ellátott fűgyűjtő aljára esik, ami azt jelenti, hogy magas röppályán keresztül jut a fűgyűjtőbe, ezért ritkábban kell üríteni. Az ergonomikusan kialakított hosszú tolókar és a könnyen felakasztható gyűjtődoboz növeli a munkavégzés kényelmét. Könnyebben szállítható a robusztus elülső fogantyúnak köszönhetően.

AL-KO Premium 523 SP-B benzines fűnyíró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a Premium 523 SP-B benzines fűnyírót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha ezt a kisebb, 46 cm-es vágásszélességű fűnyírót szeretné, akkor a Premium 473 SP-B-t ajánljuk (cikkszám: 123028)

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Motor típus B&S 675EXi
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Teljesítmény kW-ban 2.6 KW
Fordulatszám óra/perc 2800
Nettó súly kg 40.4 KG
Elektromos indítás nem
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Motorhengerek száma 1
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Bruttó súly kg 35.4 KG
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800 QM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Üzemanyag térfogat liter 1 L
Funkciók 4in1
Mulcsozás igen
Max Airflow Technology Ja
Oldalkidobás igen
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Sebesség előremenetben maxkmh 3.5 KMH
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Szivató nem
Doboz méret hossza (cm) 95 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Automata szivatóval felszerelt Igen
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Termékvonal Premium
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (6.14MB)
Letöltés (17.27MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (230.16KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.