Értékesítési struktúra Svájcban | AL-KO kerti gépek

Az AL-KO Gardentech megerősíti az értékesítési struktúrát Svájcban

Az AL-KO SWISS GmbH megalapítása

Az AL-KO Gardentech 2022. január 1-én megalapította a mägenwili székhelyű AL-KO SWISS GmbH-t, hogy megerősítse értékesítési struktúráit Svájcban. A kertészeti gépek specialistája ezzel tovább bővíti nemzetközi értékesítési hálózatát, és kijelöli a sikeres jövő irányát. nemzetközi értékesítési hálózatát, és kijelöli a sikeres jövő irányát.

Az új AL-KO SWISS GmbH ügyvezető igazgatója Christián Habegger (59 éves). Az értékesítési szakember 30 éve dolgozik a kertiparban. Ezért sok éves sikeres kapcsolatot ápol a barkácsolás, a kiskereskedelmi és az e-kereskedelmi értékesítési csatornák vásárlóival. Az AL-KO Gardentech a jövőben az új helyről szolgálja ki a svájci piacot a digitalizáció, a nemzetközivé válás és a növekedés terén kitűzött céljainak elérése érdekében.

"A fióktelep megalapításával még jobban eltudjuk érni és támogatni szakosodott kereskedelmi partnereinket, és tovább tudjuk fejleszteni a helyi kertészeti gépek piacát. Az új alapítás a Svcájci piac jelentőségét és fontosságát hangsúlyozza. Magas színvonalú termékportfóliónkkal és kiváló szolgáltatásunkkal megerősítjük a nemzetközi piaci pozíciónkat az AL-KO SWISS GmbH-al, és folytatjuk az AL-KO Gardentech pozitív vállalati fejlődését„ - mondta Sergio Tomaciellio, az AL-KO Geräte GmbH ügyvezető igazgatója.
Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.