AL-KO TARTALÉK KÉS 38CM AKKU-/E-RSM

Termék szám: 114011 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Suitable for electric lawnmowers 3.82 E Easy, 38.2 E Comfort and battery lawnmowers 3.82 Li Easy, 38.2 Li Comfort, 382 Li Premium
  • Very long service life
  • Cutting width 38 cm
  • Knife made of specially hardened steel

AL-KO Replacement Blade Electric and Battery Lawnmower 38 cm

Original AL-KO replacement blade for electric lawnmowers 3.82 E Easy, 38.2 E Comfort and battery lawnmowers 3.82 Li Easy, 38.2 Li Comfort, 382 Li Premium. The specially hardened blade with a cutting width of 38 cm has a very long service life and thus ensures a consistently clean and even cut pattern even with intensive use.

Buy the AL-KO replacement blade alternatives

Buy original accessories from AL-KO - here in the web shop or from specialist dealers.

Technikai adatok

Nettó súly kg 0.5 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 38 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 2 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 8 CM
Bruttó súly kg 0.7 KG
Doboz méret hossza (cm) 43 CM
Vágásszélesség cm-ben 38 CM
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.