AL-KO TARTALÉK KÉS 38CM AKKU-/E-RSM

Termék szám: 114011 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Suitable for electric lawnmowers 3.82 E Easy, 38.2 E Comfort and battery lawnmowers 3.82 Li Easy, 38.2 Li Comfort, 382 Li Premium
  • Very long service life
  • Cutting width 38 cm
  • Knife made of specially hardened steel

AL-KO Replacement Blade Electric and Battery Lawnmower 38 cm

Original AL-KO replacement blade for electric lawnmowers 3.82 E Easy, 38.2 E Comfort and battery lawnmowers 3.82 Li Easy, 38.2 Li Comfort, 382 Li Premium. The specially hardened blade with a cutting width of 38 cm has a very long service life and thus ensures a consistently clean and even cut pattern even with intensive use.

Buy the AL-KO replacement blade alternatives

Buy original accessories from AL-KO - here in the web shop or from specialist dealers.

...

Technikai adatok

Termék szám 114011
EAN 4003718063479
Nettó súly kg 0.5 KG
Bruttó súly kg 0.7 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 38 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 8 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 2 CM
Márka AL-KO

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 38 CM

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.