Akkus kerti gépek | AL-KO EASY FLEX

AL-KO 18 V Akkumulátoros kerti gépek

Pillekönnyű akkuteljesítmény több mint egy  tucat készülék számára


Ugorjon fejest a rugalmas kerti élvezetekbe!

Az AL-KO 18 V család egyre növekszik, és immár egy tucat készüléket kínál, amelyek ugyanazzal az akkumulátorral üzemeltethetőek : fűnyírók, sövényvágók, magassági ágvágók, magassági sövényvágók, lombfúvók, permetezők, fugatisztítók, stb. A könnyű AL-KO 18 V-os akkumulátornak köszönhetően a kertészkedés egyszerű.

Könnyű, csendes és tiszta : Ez az AL-KO 18 V-os vezeték nélküli akkumulátorcsalád, amellyel minden kerti munkát elvégezhet kábel nélkül - maximális rugalmassággal. A legfontosabb : az akkumulátort pillanatok alatt kicserélheti, és folytathatja a munkát egy másik kert géppel.


Tippünk: Vegye meg a fűnyírót két akkuval és dupla töltővel, valamint a többi AL-KO 18 V-os akkus készüléket kedvező áron, akku nélkül.

Minden AL-KO akkumulátor Li-Ion akkumulátor, hosszú élettartammal és memóriaeffektus nélkül. A 18 V-os AL-KO  Li-Ion akkumulátor vagy 2,5 Ah-s és mindössze 350 gr tömegű, vagy 5 Ah-s, 650 gr-os akkumulátorként kapható. Kis súlya mellett rövid, mindössze 50 perces töltési idejével lenyűgöz. Ha az akkumulátor fel van töltve, akkor a készüléktől függően akár 480 percig is dolgozhat.

Minden 2017 után vásárolt akkumulátorra 3 év gyártói garanciát vállalunk.


Tökéletesen előkészítve


Az AL-KO 18 V-os akkumulátorcsalád választásával tökéletesen felkészült a kis és közepes méretű kertbe.

Az összes AL-KO 18 V-os kerti szerszám áttekintése

Cikkszám 113535 Csak 2 db van raktáron
27 900 Ft
Cikkszám 113537 Elfogyott
19 900 Ft
Cikkszám 113698 Csak 5 db van raktáron
36 900 Ft
Cikkszám 113560 Szállítható
11 900 Ft
Cikkszám 113859 Elfogyott
38 900 Ft
Cikkszám 113535 Csak 2 db van raktáron
27 900 Ft
Cikkszám 113701 Szállítható
49 990 Ft
Cikkszám 113536 Elfogyott
36 900 Ft

Az összes AL-KO 18 V-os kerti szerszám áttekintése


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.