Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

Fűnyíró 5251 Vs-b Solo By Al-ko

Termék szám: 127607 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Kényelmes, fokozatmentesen állítható kerékhajtás a könnyű fűnyírásért
  • Extra magas és aerodinamikus fűnyíróház a tökéletes vágás és gyűjtés érdekében
  • XXL könnyen futó kerekek az egyszerű haladásért
  • Hosszú élettartam az alumínium tolókarcsatlakozónak és az alumínium elülső hordozó fogantyúnak köszönhetően
  • Cockpit kezelőpanel gumírozott markolattal és könnyen elérhető kezelőelemekkel
  • Központi magasságállítás egy kézzel
  • 70 literes fűgyűjtő telítettségjelzővel

A csak szakkereskedésekben kapható solo® by AL-KO termékcsalád benzines fűnyírói a fokozatmentesen állítható kerékhajtással a lehető legnagyobb kényelmet biztosítják, továbbá a legjobb minőség és a hosszú élettartam jellemző rájuk.


Benzines fűnyíró solo® by AL-KO 5251 VS-B

A solo® by AL-KO termékcsalád benzines fűnyírói minden részletben meggyőznek. A profi minőséget és a hosszú élettartamot a „Németországban tervezve” és „Ausztriában gyártva” mottó garantálja. Ezáltal ezek a fűnyírók a legmagasabb igényeknek felelnek meg.


Benzines fűnyíró 5251 VS-B technikai adatai

Az 51 cm vágószélességgel a solo® by AL-KO 5251 VS-B benzines fűnyíró ideális partner a nagyobb kertekben ca. 1.800 m² területig. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm -80 mm-ig történik. A 2,6 kW erős Briggs&Stratton-Motor biztosítja a szükséges energiát a nagy fűfelületek vágásához, lényegesen kevesebb olajfelhasználás mellett és azonfelül energiát ad a kerékhajtáshoz változó sebességbeállítással. Vágás, gyűjtés, oldalkidobás és mulcsozás a 4INONE funkció révén lehetséges. A nagy, golyóscsapágyas XXL-es, könnyen futó kerekek és az ergonomikusan kialakított tolókar további kényelmet biztosít a solo® by AL-KO 5251 VS-B fűnyíró használatakor. Egy gumírozott markolat és egy átlátható Cockpit kezelőpanel is segít ebben. A nagy, aerodinamikus acéllemez vágóház lehetővé teszi a levágott fű hatékony begyűjtését, ami a 70 literes fűgyűjtőbe kerül.


Benzines fűnyíró solo® by AL-KO 5251 VS-B vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a solo® by AL-KO 5251 VS-B benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A solo® by AL-KO 5251 VS-B benzines fűnyíró hatékony támogatást nyújt kertjének ápolásához vonzó áron. Szeretne egy benzines fűnyírót prémium komponensekkel? Akkor Önnek a solo® by AL-KO 5251 VS-B benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Motor típus B&S 675EXi
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Teljesítmény kW-ban 2.6 KW
Fordulatszám óra/perc 2800
Nettó súly kg 37 KG
Elektromos indítás nem
Motorhengerek száma 1
Kerékmeghajtás Fokozatmentes kerékmeghajtás
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Bruttó súly kg 42 KG
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800 QM
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Mulcsozás igen
Funkciók 4in1
Oldalkidobás igen
Max Airflow Technology Ja
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Állítható magasságú szár igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Összecsukható tolókar igen
Fűnyíró kijelző a kormányon Kezelőszervvel
Sebesség előremenetben maxkmh 4.5 KMH
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Szivató nem
Doboz méret hossza (cm) 108 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Automata szivatóval felszerelt Igen
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO
Használati utasítások Letöltés (10.12MB)
Letöltés (3.35MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (530.27KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.