GYEPSZELLŐZTETŐ HENGER SF 32,4E BASIC

Termék szám: 114049 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.11.19
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Az AL-KO 32.4 E Basic Care talajlazítóhoz alkalmas gyepszellőztető henger
  • 20 robusztus acél rugóval szerelt tengely
  • Gyengéd ápolás a gyepnek
  • A talaj jobb tápanyag- és vízellátása
  • Könnyű, szerszám nélküli tengelycsere

Készítse elő a pázsitot a nyárra

A rendszeres mulcsozás mellett tavasszal és ősszel mindig szellőztetni kell a pázsitot, hogy elegendő „levegőhöz jusson”. Itt a 20 darab acél rugó csak kismértékben hatol be a gyep felületébe, gyakorlatilag csak megkarcolja azt, így a gyep újra jól ellátható tápanyaggal és vízzel. A változtatás egyszerű, és nem igényel semmilyen eszközt.

Vásárolja meg az AL-KO rugós tengelyt és alternatíváit

Vásárolja meg az AL-KO rugós tengelyt a 32.4 E Basic Care elektromos talajlazítóhoz most online boltunkból vagy valamelyik szakkereskedőnktől.

...

Technikai adatok

Termék szám 114049
EAN 4003718065046
Nettó súly kg 0.8 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 12 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 12 CM
Bruttó súly kg 1.3 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 35 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Easy

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.