Home Connect Plus alkalmazás | Az AL-KO robotfűnyírók és kerti gépek integrálása

Az AL-KO csatlakozik a Home Connect Plus alkalmazáshoz


Csatlakoztassa az intelligens AL-KO kerti gépeket a Home Connect Plus alkalmazáshoz

A Home Connect Plus alkalmazás logója |Okos kertészkedés az AL-KO-val

Egy alkalmazás az intelligens otthonhoz: kiváló lehetőség Önnek!

Egy okosotthon manapság általában sok építőelemből áll - akár különböző gyártóktól is: Különféle alkalmazásokkal vezérlik például a fűtést, világítást, zenei rendszert, kerti öntözést, mosógépet és a robotfűnyírót.

Megkönnyítjük az Ön dolgát, ezért együttműködünk az otthoni és kerti szektor más jelentős márkáival a Home Connect Plus alkalmazásban. Mostantól még több lehetőséget kínálunk az AL-KO intelligens kerti gépeinek összekapcsolására más gyártók okoseszközeivel, így ezek együttes vezérlése egyetlen alkalmazásban történhet.

Irányítsa a Robolinho robotfűnyírót Home Connect Plus App alkalmazással | Okos kertészkedés az AL-KO-val

Mi az a Home Connect Plus?

A Home Connect Plus egy olyan alkalmazás, amellyel számos intelligens otthoni eszközt működtethet központi platformon keresztül. A korábbi nem kompatibilis eszközöket intelligens rendszerré egyesíti, teljesen új lehetőséget nyitva meg az Ön számára.

Használja az alkalmazást például az  AL-KO, vagy a solo® by AL-KO  Robolinho® robotfűnyírók más intelligens otthoni eszközökhöz való csatlakoztatáshoz. Így irányíthatja okosotthonát pontosan úgy, ahogyan szeretné, anélkül, hogy váltania kellene a különböző alkalmazások között - egyszerűen, és okosan ...

Készítsen utasításokat, amelyekben a különböző eszközök kapcsolatba lépnek egymással: Például a  Robolinho® azonnal elkezdi a fűnyírást , amint felkel a nap. Vagy a kert öntözése azonnal megkezdődik, amint a Robolinho® befejezte a fűnyírást.

A Home Connect Plus alkalmazás ingyenes és könnyen használható. Egyszerűen töltse le a Home Connect Plus alkalmazást okostelefonjára (Android vagy iOS kompatibilis), majd néhány lépésben állítsa be eszközeit, és máris készen áll a használatra.

A Home Connect Plus előnyei


Központi platform minden eszközhöz: Számtalan kombinációs lehetőség a kiterjedt kompatibilitásnak köszönhetően.
Intelligens otthon egyszerűen: A Home Connect Plus alkalmazás áttekinthető, intuitív és könnyen használható.
Testreszabható: Az alkalmazást személyes igényeihez és intelligens kerti szerszámaihoz igazíthatja, és egyéni utasításokat hozhat létre.
Ingyenes többfunkciós megoldás: A Home Connect Plus alkalmazás ingyenes. Nincsenek előfizetések, nincsenek rejtett költségek, nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások. Egyszerűen töltse le, állítsa be, és tapasztalja meg az intelligens otthon előnyeit..

Tovább >
Home Connect Plus App | Smart Gardening mit AL-KO

Különböző okoseszközök csatlakoztatása a Home Connect Plus alkalmazáson keresztül:


1. Ha még nincs telepítve, töltse le az  AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazást az App Storeból,  vagy a Play áruházból és csatlakoztassa okos kerti gépeit az AL-KO-tól, vagy a solo® by AL-KO-tól.
2. Töltse le a Home Connect Plus alkalmazást, és regisztráljon.
3. Egyszerűen adja hozzá az eszközöket a + jellel az alkalmazás eszközlapján.
4. A már telepített gyártói alkalmazásokat közvetlenül javasoljuk. Válassza az AL-KO lehetőséget, és jelentkezzen be egyszer.
5.Győződjön meg arról, hogy a Home Plus hozzáfér az eszközeihez.
6. Mikor az összes csatlakoztatott eszköz megjelenik az áttekintésben, elkezdheti az alkalmazás használatát.

Az AL-KO és solo® by AL-KO alábbi intelligens kertészeti eszközei integrálhatók okosotthonába a Home Connect Plus alkalmazással:

Cikkszám 127618 Elfogyott
399 900 Ft *
Cikkszám 119925 Csak 4 db van raktáron
419 900 Ft *
Cikkszám 127569 Elfogyott
439 900 Ft *
Cikkszám 119999 Elfogyott
359 900 Ft *
Cikkszám 119965 Csak 2 db van raktáron
479 900 Ft *
Cikkszám 127570 Csak 5 db van raktáron
519 900 Ft *
Cikkszám 127571 Elfogyott
569 900 Ft *

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.