Kereskedő információ


Pótalkatrészek keresése és garanciaigény kiállítása kereskedőknek 

  • Pótalkatrészek keresése és rendelése (közvetlen keresés vagy rajz alapján)
  • Garanciaigény létrehozása
  • Megrendelések kezelése
  • Árajánlat készítése
  • Törzsadatok karbantartása 

> Alkatrészkereső kereskedőknek


További szolgáltatással kapcsolatos információk -  kereskedőknek (Service-Portal)

AL-KO kereskedőként termékeinkkel kapcsolatban minden egyéb releváns szolgáltatással kapcsolatos releváns információt megtalálhat szervízportálunkon.

> zum AL-KO Serviceportal für Händler


További információk

> zu allen Produktsicherheitsdatenblättern

> zu den technischen Daten unserer Produkte (PDF)

Az alábbi dokumentumokban megtalálhatja az összes vonatkozó információt a lítium-ion akkumulátorok és eszközök (beépített vagy zárt akkumulátorokkal) tárolásáról és szállításáról. A hibás vagy sérült lítium-ion akkumulátorok szállításáról is itt tud tájékozódni. 

> Versand von Lithium-Ionen-Batterien für Elektrowerkzeuge und elektrische Gartengeräte (PDF)
> Lagerung von Lithium-Ionen-Batterien und Geräten (PDF).


Képzések

Itt található minden információ és dokumentum a tanfolyamokról. Regisztráljon most közvetlenül az interneten, hogy biztosítsa a helyét az adott képzésen! Az ajánlat korlátozott. 

> Képzések


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.