Akkumulátoros fű- és sövényvágó AL-KO GS 7,2 Li

Termék szám: 113371 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • Az ütős megoldás bokorhoz, gyephez, sövényhez és dísz vágásokhoz.Könnyű, kézreálló, erős
  • Nincs memóriahatás - a lítiumionos technológiának köszönhetően bármikor tölthető
  • Egyszerű, gyors késcsere
  • Csekély mértékű önkisülés és hosszú élettartam
  • praktikus fűgyűjtővel
akkus vágó ,akkus vágó gs 7 2 li multicutter akku , akkus vágó gs 7 2 li multicutter online , akkus vágó gs 7 2 li online alko multi cutter

Technikai adatok

Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 75
Lánchossz cm-ben 16
Bruttó súly kg 1.6
Vágásszélesség cm-ben 8
Márka AL-KO
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
K-érték (m/s^2) 1
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 79
Nettó súly kg 0.55
Opcionális hosszabbító rúd igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 78
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00P)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.