AL-KO EASY FLEX GYORS AKKUTÖLTŐ C 60 LI

Termék szám: 113858 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Quick charger for the batteries in the Easy Flex family
  • For batteries Li-Ion Easy Flex 20V max. 6.0 A

With the fast charger you can fully charge the AL-KO EasyFlex batteries in as little as 30 minutes.

The C60 Li

With this upgraded charger, the batteries in the EasyFlex family is charged efficiently and quickly. The charger works with 20 V max. and max. 6 A. An LED light indicates when your battery is fully charged. If you use and charge several batteries alternately, you can carry out your gardening work without needing to stop for long periods of time whilst the battery recharges. Batteries not included.

Buy the AL-KO battery charger

The quick charger for your EasyFlex family batteries is available in our webshop.

Technikai adatok

Akkus család AL-KO EASY FLEX 20V max.
Meghajtó típusa Akkus
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.