GYŰJTŐLEMEZ SBA SÖVÉNYNYÍRÓKHO

Termék szám: 127753 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Tökéletesen távolítja el a nyesedéket a sövényről
  • Nincs szükség időigényes gereblyézésre
  • Alkalmas AL-KO sövénynyírókhoz (lásd a leírást a megfelelő típusszámért)

Vágja le kényelmesen és időtakarékosan a sövényeket

A Solo by AL-KO gyűjtőlemez optimálisan távolítja el a nyesedéket a sövényről használat közben. A levágott anyagot már nem kell időigényes módon eltávolítani a sövényről. A bosszantó gereblyézésre már nincs szükség. A gyűjtőlemez használható az alábbi cikkszámú AL-KO sövénynyírókhoz:

127510, 127440, 127741, 127734, 127752, 127742, 27592, 127590 és 127325.

Vásárolja meg a Solo by AL-KO gyűjtőlemezt

Vásárolja meg a solo by AL-KO  gyűjtőlemezt most online boltunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől.

A gyűjtőlemez egy praktikus segédeszköz, amely sokkal kényelmesebbé teszi a sövénynyíróval végzett munkát. 

 

 

The cutting collector is a handy helper which makes the working on your hedge trimmer much more comfortable. Instead of having the cuttings of the hedges everywhere on the ground the cutting collecto collects the hedge cuttings in an easy manner and ma

...

Technikai adatok

Termék szám 127753
EAN 4003718065176
Nettó súly kg 0.25 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 12 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 50 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 3.5 CM
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.