AL-KO KOMPOSZTAPRÍTÓ MH 2500 SLICE

Termék szám: 113871 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.06.25
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • 2500 W
  • 40 mm ágátmérőig
  • Edzett dupla kés
  • Garat biztonsági zárral
  • Csatlakoztatható gyűjtőzsák az apríték gyűjtéséhez
  • 50 literes gyűjtőzsák
  • Erős motorizálás sebességváltóval az erőteljes vágáshoz

Kicsi és kompakt – az AL-KO MH 2500 Slice elektromos komposztaprító 

Könnyű, erőteljes, elektromos forgókéses komposztaprító - lágy növényi részek, zöld ágak és lombos növényzet aprítására

AL-KO MH 2500 Slice elektromos komposztaprító - nagy teljesítmény sok kiegészítővel

Az edzett dupla késsel ellátott késes komposztaprító ideális segítőtársa kertjében. Az aprított anyag például felhasználható ágyások takarására vagy értékes tápanyagként hozzáadható a komposzthoz. Erőteljes és hatékony. Az MH 2500 Slice számos előnnyel rendelkezik, mint például: a  garat biztonsági zárral van ellátva a biztonságos adagolás érdekében, tartozéka egy 50 l-es gyűjtőzsák, illetve egy, a kések felszereléséhez és cseréjéhez szükséges szerszám is.

2500 W-os nagy teljesítményű villanymotorjával akár 40 mm-es ágakat is kezel. Kis, 13,5 kg-os súlyának és masszív kerékkészletének köszönhetően könnyen szállítható. Lombos kerti hulladékot, zöld gallyakat és puha növényi részeket szeretne előkészíteni a komposzthoz? Akkor az MH 2500 Slice elektromos kerti komposztaprítónk a tökéletes választás az Ön számára. Az aprított anyag ideális ágyások takarására is.

AL-KO MH 2500 Slice elektromos komposztaprító vásárlás és alternatívák

Az MH 2500 Slice komposztaprítót kényelmesen otthonából vásárolhatja meg webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél. Ha nagyobb késes komposztaprítót szeretne vásárolni, akkor az MH 2810-et ajánljuk (cikkszám: 113872).

...

Technikai adatok

Termék szám 113871
EAN 4003718061901
Nettó súly kg 11.6 KG
Bruttó súly kg 13.5 KG
Max.ág átmérő cm-ben 4 CM
Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Fűgyűjtő térfogat liter 50 L
Fűgyűjtő anyaga Szövet

Engine

Motorteljesítmény wattban 2500 W

Traction System

Golyóscsapágyas kerekek nem

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (5.38MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (107.49KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.