akciós ágdaráló ,al ko ágdaráló ,al ko ágdaráló ár ,al-ko komposztaprító ,al-ko komposztaprító easy crush lh 2800 al-ko komposztaprító easy crush lh 2800 ,elektromos ágdaráló ,elektromos ágdaráló ár ,fa ágdaráló ,hengeres komposztaprító ,komposztaprító ,komposztaprító gép ,komposztaprító ár Nagy teljesítményű vágóművek. Rendkívül nagy méretű töltőgarat. Stabil ház, XL kerekekkel. Nagy méretű, beépített gyűjtőtartály. Csendes hengeres komposztaprító.

Technikai adatok

Termékvonal Comfort
Motorteljesítmény wattban 2800 W
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Zajszint mért LwA[dB(A)] 87
Nettó súly kg 29 KG
Max.ág átmérő cm-ben 40 CM
Vágórendszer hengeres
Fűgyűjtő térfogat liter 48 L
Zajszint garantált LwA[db(A)] 90
Márka AL-KO
Golyóscsapágyas kerekek nem
Szükséges hálózati feszültség 230 V
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.