Benzines láncfűrész AL-KO BKS 2625 T

Termék szám: 113355 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Ezt a láncfűrészt kifejezetten fa munkákra tervezték, és kizárólag képesített felhasználók használhatják fagondozásra. Kompakt, könnyű, ergonomikus felépítése maximális mozgási szabadságot í
  • optimális egyensúly
  • automatikus, beállítható lánckenés

Gyakran vásárolják együtt

Az összes termék teljes ára

75 690 Ft *

akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,al-ko bks 2625 T láncfűrész benzines ,alko bks 2625Tbenzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész akció

Technikai adatok

Automata szivatóval felszerelt Igen
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Hengerűrtartalom ccm-ben 25
Láncfeszítés szerszámmal
Szivató igen
Max.láncsebesség 21
Zajszint garantált LwA[db(A)] 110
cserélhető légszűrő igen
Márka AL-KO
Motor fajta 2 ütemű
Teljesítmény lóerőben 1
Láncfék van
Láncolaj térfogata (ml) 140
Osztott 3/8" speciális
Motorhengerek száma 1
Üzemanyag térfogat liter 0.2
Zajszint mért LwA[dB(A)] 106
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Fűrészlánc 3/8"
Teljesítmény kW-ban 0.9
Termékvonal Comfort
Meghajtó típusa Benzines
Lánckenés automatikus
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.8
K-érték (m/s^2) 1
Lánchossz cm-ben 25
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 87
Fordulatszám óra/perc 11000
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.