Benzines láncfűrész AL-KO BKS 4040

Termék szám: 113186 Csak 2 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás

Gyakran vásárolják együtt

62 900 Ft
Ez a termék

Az összes termék teljes ára

65 190 Ft *

Sokoldalúan alkalmazható benzines láncfűrész nagy teljesítményű 1,5 kW motorral és 40 cm-es láncvezetővel. Eredeti Oregon láncvezetővel és lánccal erőteljes vágóteljesítményt és hosszú életmódot garantál. Atuomatikus lánckenés, Soft start/Easy start – a motor gyors indításáért. A láncfék visszacsapódás esetén 0,12 másodpercen belül megállítja a láncot . Hatékony erőátvitel a könnyen futó orrkerékkel,mely csökkenti a láncvezetőcsúcs kopását és a visszacsapódást. A rönktámasz garantálja a biztos tartást munka közben. 2LE, 40ccm, 40cm-es láncvezető, 21m/s-os láncsebesség, oregon lánc és láncvezető, keresztmotoros építés. Kiváló ergonómia, hosszú élettartamot biztosító, első osztályú mechanika. akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,al-ko bks 4040 láncfűrész benzines ,alko bks 4040 benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész akció

Technikai adatok

Szivató igen
Üzemanyag térfogat liter 0.39 L
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 99
Márka AL-KO
Láncfék van
Motor fajta 2 ütemű
Teljesítmény kW-ban 1.5 KW
Nettó súly kg 5.3 KG
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Zajszint garantált LwA[db(A)] 113
Rezgés érték ahw (m/s^2) 8.5
Láncolaj térfogata (ml) 210 ML
Max.láncsebesség 21
Automata szivatóval felszerelt Igen
Fordulatszám óra/perc 11000
Fűrészlánc 3/8"
Bruttó súly kg 7.44 KG
cserélhető légszűrő igen
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Meghajtó típusa Benzines
K-érték (m/s^2) 1
Lánchossz cm-ben 40 CM
Láncfeszítés szerszámmal
Osztott 3/8" speciális
Lánckenés automatikus
Zajszint mért LwA[dB(A)] 110
Hengerűrtartalom ccm-ben 40
Teljesítmény lóerőben 2 PS
Termékvonal Comfort
Motorhengerek száma 1
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.