Benzines láncfűrész solo by AL-KO 6240

Termék szám: 127392 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • A jó árú mindentudó erdőbe és kertbe.<p>A 40 cm-es fűrészlappal és 3/8"-os, speciális láncával ez a kompakt fűrész nemcsak teljesítményével (1,5 kW/40,1 cm³) és beépített könnyű indítású ren
  • Oldalsó láncfeszítés
  • Hatékony rezgéscsillapító rendszer
  • Optimalizált ergonómiájú fogantyú
akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,al-ko 6240 láncfűrész benzines ,alko 6240 benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész solo

Technikai adatok

Olajszállítás-szabályzás igen
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Osztott 3/8" speciális
Láncfeszítés szerszámmal
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 99
Zajszint garantált LwA[db(A)] 113
Fűrészlánc 3/8"
cserélhető légszűrő igen
K-érték (m/s^2) 1
Meghajtó típusa Benzines
Márka solo by AL-KO
Automata szivatóval felszerelt Igen
Fordulatszám óra/perc 11000
Rezgés érték ahw (m/s^2) 8.5
Hengerűrtartalom ccm-ben 40
Láncolaj térfogata (ml) 0.21
Max.láncsebesség 21
Lánchossz cm-ben 40
Motorhengerek száma 1
Teljesítmény kW-ban 1.5
Teljesítmény lóerőben 2
Légszűrő nylon
Lánckenés automatikus
Termékvonal Easy
Zajszint mért LwA[dB(A)] 110
Motor fajta 2 ütemű
Szivató igen
Üzemanyag térfogat liter 0.4
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Láncfék van
Levegő előmelegítő - téli üzem nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.