Láncfűrész Eki 2200-40

Termék szám: 112809 Csak 4 db van raktáron

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112809
47 900 Ft
Ez a termék
130 900 Ft 114 900 Ft
Csak 2 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

162 800 Ft *

2200W, 40cm, 13,5m/s, oregon lánc és láncvezető, gyors feszítés, hosszmotoros építés. Kiváló ergonómia, hosszú élettartamot biztosító, első osztályú mechanika. akciós elektromos láncfűrész ,al ko elektromos láncfűrész ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,elektromos láncfűrész ,elektromos láncfűrész 30 cm ,elektromos láncfűrész akciók Nagy teljesítményű elektromos motorok. Tökéletes ergonómia a fáradságmentes munkához. Magas nyomaték és vágásteljesítmény. Rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel. Automatikus lánckenés és gyorsfeszítő berendezéssel, hosszirányban elhelyezett motorral.

Technikai adatok

Lánchossz cm-ben 40 CM
Márka AL-KO
Láncfék van
Termékvonal Premium
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.06
Motorteljesítmény wattban 2200 W
Láncfeszítés szerszám nélküli
Zajszint mért LwA[dB(A)] 106
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 94
Fűrészlánc 3/8"
Meghajtó típusa Elektromos
Lánckenés automatikus
K-érték (m/s^2) 3
Nettó súly kg 5.4 KG
Osztott 3/8"
Zajszint garantált LwA[db(A)] 108
Max.láncsebesség 15.5
Szerszám nélküli láncfeszítés Igen
Bruttó súly kg 7.3 KG
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.