AKKUS LOMBFÚVÓ LB 4250 solo® by AL-KO 36 V

Termék szám: 127507 Csak 2 db van raktáron
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 55 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Vezeték nélküli, áramtól- és benzintől független munkavégzés
  • Fáradtságmentes munkavégzés a csekély súlynak és az ergonomikus markolatnak köszönhetően
  • Bekapcsolható turbó teljesítmény pl. nedves lombhoz
  • Szerszám nélküli összeszerelés a gyors használatba vételhez
  • Egyetlen feltöltéssel akár 35 percig is működik (az akkumulátor és a töltőkészülék <b>nem</b> része a szállítási terjedelemnek)
  • Az akku kényelmes hordozása a vállhevederrel ellátott övtáskának köszönhetően (szükséges tartozék cikkszám: 127442)

Gyakran vásárolják együtt

55 990 Ft 51 990 Ft
Ez a termék
57 900 Ft 29 900 Ft
Szállítható
63 900 Ft 49 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

131 790 Ft *


Akkumulátoros lombfúvóinkkal fáradtság nélkül távolíthatja el a lombot az olyan sík felületekről, mint a parkolóhelyek és a járdák.


Az LB 4250 solo® by AL-KO 36 V típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvó

A nagy teljesítményű, 42 V-os lítium-ion akkumulátorral ellátott LB 4250 típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvónak köszönhetően vezeték és fáradtság nélkül élvezheti kertjét. A mobilis kerti gép segítségével rugalmasan, idegesítő elektromos kábelek, benzin és kibocsátás nélkül végezheti a munkát. Az 50 cm hosszú csőrátét könnyen leszerelhető, így a lombfúvó helytakarékos módon tárolható.


Az LB 4250 típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvó műszaki leírása

Az LB 4250 solo® by AL-KO 36 V típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvó akár 250 km/óra sebességű légárammal és 870 m2/h térfogatárammal dolgozik. A mindössze 2,2 kg súlyú (akkumulátor nélkül) lombfúvóval fáradtság nélkül dolgozhat. A 42 V-os / 7,5 Ah-s lítium-ion akkumulátorral 35 perces munkavégzési idő érhető el. A kefe nélküli motor nagy teljesítményű üzemmóddal van ellátva, és nedves lomb estén is használható.


Az LB 4250 típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvó megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az LB 4250 típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvót közvetlenül webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél vásárolhatja meg. Ez gép ideális társ a vezeték és fáradtság nélküli kerti élvezethez.
Ha kisebb akkumulátorral ellátott kerti gépet szeretne, akkor a 20 V-os akkumulátorral ellátott LB 2060 típusú AL-KO akkumulátoros lombfúvót ajánljuk Önnek.
A kerti gép akkumulátorát más kerti munkák elvégzésére is használhatja, ha azt a solo® by AL-KO 36 V családba tartozó további kerti gépek valamelyikébe helyezi. Egyszerűen helyezze be az akkumulátort a megfelelő kerti gépbe, és folytassa a munkát.


Az Önnek kínált előnyök

Három éves gyártói garanciánk ennek a gépnek az akkumulátorára is kiterjed. A következő vásárlási dátumtól kezdődően: 2017.06.01.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO Power 36V
Nettó súly kg 2.2 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 80 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 27 CM
Bruttó súly kg 4 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 16.5 CM
Tud lombot szívni? Nem
Fújási levegősebesség 250 KMH
Fújási légtérfogat m3/h-ban 870 MQH
Doboz méret hossza (cm) 48 CM
Kompatibilis akkuk 113280, 113524, 127390
Zajszint garantált LwA[db(A)] 101
Csőrátétek 1
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal Premium

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.