Benzines Sövényvágó 163-55 SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127325 Csak 4 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • al ko benzines sövényvágó al-ko benzines sövénynyíró sba, benzines sövénynyíró , benzines sövényvágó akció ,solo by alko benzines sövényvágó Szépen ápolt sövények, bokrok olyan helyeken is
  • Edzett anyagú, különleges acélból gyártott kés
  • Gumis kengyelfogóNagy méretű, könnyen leolvasható üzemanyag tartály
  • Rezgéscsökkentő rendszer a munkavégzés megkönnyítésére
  • 3 pozícióba állítható, gumis, csúszásgátló fogó
  • Optimálisan kiegyensúlyozott súly
  • Könnyen elérhető kezelőszervek

Gyakran vásárolják együtt

112 900 Ft
Ez a termék
1 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

114 890 Ft *

Technikai adatok

Termékvonal Comfort
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Szivató igen
Kés típus gyémánt csiszolt
Motorhengerek száma 1
Márka solo by AL-KO
Motor fajta 2 ütemű
Meghajtó típusa Benzines
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.