Sövényvágó Kiegészítő Hta 4245 Powerfle

Termék szám: 127438 Csak 3 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Sövényvágó rátét az MT 42 alapgéphez
  • Ellentétes irányba futó, 45 cm-es vezetőlappal ellátott penge
  • Akár 270°-os munkavégzési sugár, a szög 9 fokozatban állítható
  • Rezgésmentes munkavégzés a 280 W-os, szénkefe nélküli villanymotorral
  • A PowerFlex termékcsaládba tartozó, akkumulátoros MT 42 alapgéppel használva csendes, kibocsátásmentes és független a hálózati áramtól

Sövényvágás vezeték nélkül, kibocsátásmentesen a Multitoolhoz való HTA 4245 sövényvágó rátéttel


A HTA 4245 rátét sövényvágóvá alakítja át az MT 42 alapgépet

Ha rendelkezik a solo® by AL-KO Multitool MT 42 kerti géppel, a HTA 4245 rátét segítségével alakítsa át egyszerűen az alapgépet sövényvágóvá. A szerszám nélküli, gyorscserélő rendszernek köszönhetően a rátét egy pillanat alatt kicserélhető – már kezdheti is a sövényvágást.
Az erős, ellentétes irányban futó, 45 cm-es pengét a különböző szögbeállításoknak köszönhetően rugalmasan a kívánt munkaterülethez igazíthatja – egyetlen gombnyomással.
A könnyű, rezgésmentes rátéttel pontosan, testét kímélve végezheti a munkát. Az alapgép akkumulátorról működik, így nagy működési tartományt és nagy mozgási szabadságot élvezhet, anélkül, hogy a kábel hosszára, ill. helyzetére kellene ügyelnie. A rátét csendesen és kibocsátásmentesen használható – ezért az érvényes csendrendeletektől függetlenül dolgozhat vele. Ezenkívül a gép alig igényel karbantartást.


A solo® by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátét műszaki leírása

A 280 W-os, szénkefe nélküli motorral hajtott, 45 cm hosszú, ellentétes irányba futó kés gyors, erős vágást biztosít, pontos vágási eredmények mellett.
A rugalmas szögbeállításnak köszönhetően nagy, akár 270°-os munkasugarat biztosít. Így a sövényvágó rátét használható a sövények nagyon precíz vágásához, valamint fáradságmentes alakításához. 9 szögbeállítás közül választhat, ill. a gyors beállítást is választhatja, amikor egyszerűen gombnyomással 15°-os lépcsőkben változtatja meg a munkavégzési szöget.
A PowerFlex termékcsaládba tartozó MT 42 alapgép akkumulátorának egyetlen feltöltésével akár 100 percig is dolgozhat terhelés alatt. Az üres akkumulátor a praktikus töltővel kb. 2,5 óra alatt feltölthető.


A solo® by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátét megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo® by AL-KO HTA 4245 sövényvágó rátétet webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Segítségével jól manőverezhető, rugalmasan használható sövényvágóvá válik a solo® by AL-KO Multitool MT 42 kerti gép.
Ha más feladatokra is használni szeretné a Multitool kerti gépet, akkor alternatív megoldásként a nyíró-/vágófejet (cikkszám: 127476), ill. a CSA 4220 magasságiágvágó-rátétet (cikkszám: 127439) javasoljuk.

al-ko hta 4245 sövényvágó kiegészítő ,al-ko sövényvágó kiegészítő budapest , al-ko sövényvágó kiegészítő kiegészítők , al-ko sövényvágó kiegészítő ár ,hta 4245 sövényvágó kiegészítő

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Akkus család AL-KO Power 36V
Nettó súly kg 2.3 KG
Kompatibilis akkuk 127390
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Vágási elv ellentétes biztonsági kések
Vágóhossz mm-ben 45 MM
Termékvonal Premium
Márka solo® by AL-KO
Használati utasítások Letöltés (3.87MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.