Benzines fűnyíró AL-KO Comfort 46.0 SPI-A

Termék szám: 119940 Csak 4 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Erőt kímélő kerékhajtás 1-fokozatban
  • Elektromos indítás gyújtáskulccsal modern Li-Ion-technológiával
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért
  • Ergonomikusan kialakított tolókar kényelmes fogantyúval
  • XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • Fűgyűjtő telítettségjelzővel
  • Elülső hordozófogantyú a könnyű szállításhoz

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Comfort" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.


Benzines fűnyíró Comfort 46.0 SPI-A

Innovatív és kényelmes, így lehet jellemezni a Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyírót az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Comfort" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet. A megbízható és hatékony tulajdonságaival továbbá az innovatív technológiával a Comfort 46.0 SPI-A megkönnyíti a kertben végzett munkáját.


Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyíró technikai adatai

Mozgékony és kényelmes használat. 46 cm vágószélességével a Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyíró a közepes méretű kertekben is (akár 1400 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít .A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. Az 2,6 kW erős AL-KO Pro 170 motor az innovatív E-Start technológiával az indítást gyerekjátékká teszi. Az 1 fokozatú kerékhajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 3INONE funkció magába foglalja a vágást, a gyűjtést és a mulcsozást. Az ergonomikusan kialakított tolókar munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 60 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.


Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt . A Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyíró hatékonyan támogatja a kerti munkát. 51 cm vágószélességű benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek az 51.0 SP-B benzines fűnyírót ajánljuk.

comfort fűnyíró, comfort benzines fűnyíróakciós ,benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm, al-ko motoros fűnyíró, benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,fémházas benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró,

Technikai adatok

Kés típus gyémánt csiszolt
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Összecsukható tolókar igen
Motor fajta 4 ütemű
Vágásszélesség cm-ben 46 CM
Fordulatszám óra/perc 2850
Motorhengerek száma 1
Teljesítmény kW-ban 2.6 KW
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Fűgyűjtő térfogat liter 60 L
Márka AL-KO
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400 QM
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Fűnyíróház változat Highline
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 83
Elektromos indítás igen
Kések száma 1 ST
Motor típus 029
Golyóscsapágyas kerekek igen
Fűgyűjtővel Igen
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Nettó súly kg 37.2 KG
K-érték (m/s^2) 2
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Bruttó súly kg 42.1 KG
Szivató nem
Funkciók 3in1
Oldalkidobás nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 166
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Mulcsozás igen
Gyűjtés igen
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Automata szivatóval felszerelt Igen
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Meghajtó típusa Benzines
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Letöltés 2 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.