Benzines fűnyíró AL-KO Premium 470 SP-A

Termék szám: 119946 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • premium fűnyíró, premium benzines fűnyíró, nagy teljesítményű fűnyíró,fűnyíró akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm, al-ko motoros fűnyíró,benzines fűnyíró a
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Ergonomikusan kialakított tolókar
  • Golyóscsapágyas XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • 4IN1 funkció (vágás, gyűjtés, mulcsozás és oldalkidobás)
  • Elülső hordozófogantyú a kényelmes szállításhoz
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért

Rendkívül innovatív, modern design és kiváló felszereltség. Mindezt magában foglalja a "Premium" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a magas szintű gyepápolásban.


Benzines fűnyíró Premium 470 SP-A

Elegáns és kényelmes, így lehet jellemezni a Premium 470 SP-A benzines fűnyírót az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Premium" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.


Premium 470 SP-A benzines fűnyíró technikai adatai

46 cm vágószélességével a Premium 470 SP-A benzines fűnyíró a közepes méretű kertekben is (akár 1400 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. A 2,6 kW erős AL-KO Pro-Motor OHV-technologiával a felső szelepekkel kiemelkedő hatásfokot biztosít. Az 1 fokozatú kerékhajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 4IN1funkció magába foglalja a fűnyírás, fűgyűjtést, mulcsozást és az oldalkidobást. Az ergonomikusan kialakított tolókar, továbbá a könnyen beakasztható fűgyűjtő munka közben emelik komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 70 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.


Premium 470 SP-A benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a Premium 470 SP-A benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt .A Premium 470 SP-A benzines fűnyíró hatékonyan támogatja a kerti munkát. Kényelmes elektromos indítású benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek a Premium 470 SPI-A benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 2.6
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Motorhengerek száma 1
Vágásszélesség cm-ben 46
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Mulcsozás igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Fűgyűjtő térfogat liter 70
Kés típus gyémánt csiszolt
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Funkciók 4in1
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 83
Első kerékátmérő mm-ben 200
Motor típus 028
Automata szivatóval felszerelt Igen
Golyóscsapágyas kerekek igen
Motor fajta 4 ütemű
Gyűjtés igen
Meghajtó típusa Benzines
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Hengerűrtartalom ccm-ben 166
Fordulatszám óra/perc 2800
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Állítható magasságú szár igen
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Összecsukható tolókar igen
Kések száma 1
Elektromos indítás nem
Szivató nem
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Márka AL-KO
Fűnyíróház változat Highline
Fűgyűjtővel Igen
Termékvonal Premium
Oldalkidobás igen
K-érték (m/s^2) 2
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Letöltés 2 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.