Benzines fűnyíró AL-KO Premium 470 SPI-A

Termék szám: 119945 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • premium fűnyíró, premium benzines fűnyíró, nagy teljesítményű fűnyíró,fűnyíró akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm, al-ko motoros fűnyíró,benzines fűnyíró a
  • Erőt kímélő kerékhajtás 1-fokozatban
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Ergonomikusan kialakított tolókar easyDrive-kezelőpanellel
  • Golyóscsapágyas XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • 4IN1 funkció (vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás)
  • Elülső hordozófogantyú a kényelmes szállításhoz
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért

Rendkívül innovatív, modern design és kiváló felszereltség. Mindezt magában foglalja a "Premium" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a magas szintű gyepápolásban.


Benzines fűnyíró Premium 470 SPI-A

Elegáns és kényelmes, így lehet jellemezni a Premium 470 SPI-A benzines fűnyírót az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Premium" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.


Premium 470 SPI-A benzines fűnyíró technikai adatai

Az önindítónak köszönhetően a benzines fűnyíró újraindítása gyerekjáték. 46 cm vágószélességével a Premium 470 SPI-A benzines fűnyíró a közepes méretű kertekben is (akár 1400 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik . A 2,6 kW erős AL-KO Pro-Motor elektromos indítással megkönnyíti a fűnyíróval történő munkát. Az 1 fokozatú kerékhajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 4IN1 funkció magába foglalja a fűnyírás, fűgyűjtést, mulcsozást és az oldalkidobást. Az ergonomikusan kialakított tolókar, továbbá a burkolt kezelőpanelek munka közben emelik komfort érzetünket . A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 70 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.


Premium 470 SPI-A benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a 470 SPI-A benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A Premium 470 SPI-A benzines fűnyíró hatékonyan támogatja a kerti munkát. 51 cm vágószélességű benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek a Premium 520 VSI-B benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

Automata szivatóval felszerelt Igen
Fordulatszám óra/perc 2800
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Összecsukható tolókar igen
Nettó súly kg 36.9 KG
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 83
Márka AL-KO
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400 QM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Vágásszélesség cm-ben 46 CM
Mulcsozás igen
Fűnyíróház változat Highline
Motorhengerek száma 1
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Gyűjtés igen
Elektromos indítás igen
Termékvonal Premium
Oldalkidobás igen
Meghajtó típusa Benzines
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Golyóscsapágyas kerekek igen
K-érték (m/s^2) 2
Bruttó súly kg 41.8 KG
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Teljesítmény kW-ban 2.6 KW
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Funkciók 4in1
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Kések száma 1 ST
Fűgyűjtővel Igen
Szivató nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 166
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Kés típus gyémánt csiszolt
Motor fajta 4 ütemű
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Letöltés 2 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.