Benzines fűnyíró solo by AL-KO 4731 SP-A

Termék szám: 127602 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • 1 fokozatú kerékhajtás az erőt kímélő munkához
  • Extra magas és aerodinamikus fűnyíróház a tökéletes vágás és gyűjtés érdekében
  • Ergonomikusan kialakított tolókar a fáradságmentes fűnyíráshoz
  • 70 literes fűgyűjtő telítettség jelzővel
  • Központi magasságállítás
  • Golyóscsapágyas XXL kerekek a könnyű haladásért /li>

A csak szakkereskedésekben és az Online Shopban kapható solo by AL-KO termékcsalád benzines fűnyírói nagyfokú kényelmes kínálnak, továbbá a legjobb minőség és hosszú élettartam jellemzi őket.


Benzines fűnyíró solo by AL-KO 4731 SP-A

Robusztus, nagy teljesítményű benzines fűnyíró kerékhajtással. A termék minőségét és hosszú élettartamot "a Németországban fejlesztve” és „Ausztriában gyártva” mottó garantálja. A solo by AL-KO 4731 SP-A egy rendkívül megbízható benzines fűnyíró.


Benzines fűnyíró solo by AL-KO 4731 SP-A technikai adatai

46 cm vágószélességével a solo by AL-KO 4731 SP-A benzines fűnyíró ideális partner a középméretű kertekhez cc.1400 m² területig. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. Az OHV-Technológiájú 2,1 kW teljesítményű AL-KO Pro Motor a felső szelepekkel egy kiváló hatásfokot ér el. Ezáltal a benzines fűnyíró nagyobb teljesítményt kap kisebb fogyasztásnál és a QuickStart rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen be lehet indítani. A könnyű haladásról az 1 fokozatú kerékhajtás gondoskodik. Vágás, gyűjtés, oldalkidobás és mulcsozás a 4INONE funkció révén lehetséges. Az XXL járókerek és az ergonomikusan kialakított tolókar további kényelmet biztosít a solo by AL-KO 4731 SP-A fűnyíró használatakor . Az extra magas, aerodinamikus acéllemez vágóház tökéletes vágást és gyűjtést tesz lehetővé. A fű ezután a 70 literes fűgyűjtő kosárba kerül. Praktikus elülső hordozófogantyúval.


Solo by AL-KO 4731 SP-A benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a solo by AL-KO 4731 SP-A benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A solo by AL-KO 4731 SP-A benzines fűnyíró hatékony támogatást nyújt kertjében vonzó áron.

Technikai adatok

Fűgyűjtő térfogat liter 70
Fordulatszám óra/perc 2850
Teljesítmény kW-ban 2.1
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Oldalkidobás igen
Állítható magasságú szár igen
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Vágásszélesség cm-ben 46
Összecsukható tolókar igen
Bruttó súly kg 39
Automata szivatóval felszerelt Igen
Mulcsozás igen
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Meghajtó típusa Benzines
Márka solo by AL-KO
Nettó súly kg 34
Kés típus gyémánt csiszolt
Gyűjtés igen
Motor fajta 4 ütemű
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Első kerékátmérő mm-ben 200
Motorhengerek száma 1
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Fűnyíróház változat Highline
Funkciók 4in1
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Kések száma 1
Hengerűrtartalom ccm-ben 139
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Golyóscsapágyas kerekek igen
Elektromos indítás nem
Kar magasságának beállítása Egyszerű magasságbeállítás
Tolókar: fogantyú típusa Ergonomikus fogantyú borítás
Termékvonal Comfort
K-érték (m/s^2) 1
Szivató nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Motor típus 027
Fűgyűjtővel Igen
Gép teljesítmény kW-ban 2.1
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.