BENZINES FŰNYÍRÓ solo by AL-KO 4858 VS Alu

Termék szám: 127449 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Robosztus nyomásos alumínium öntvényház
  • Kerékhajtás változtatható sebességszabályozással
  • Golyóscsapágyazott XXL-kerekek (fém) az egyszerű haladásért
  • Exkluzív vezetőkar – ergonomikusan formált
  • Számos kiváló minőségű alumínium összetevő

Robosztus erőcsomag alumíniumból teljes felszereléssel: ez mind a szakkereskedésben kapható solo by AL-KO alumínium benzines fűnyíró. Profiknak profiktól.


solo by AL-KO 4858 VS Alu

A kompakt alumínium fűnyíró a profi széria számos előnyét kínálja: A legmagasabb igényeknek felel meg a gyártási folyamat „német tervezés „ausztriai gyártás’. Hosszú élettartamot garantál a nyomásos alumínium öntvényház, amely torzulásmentes, csavarodás és rozsdamentes valamint zajcsillapított. A solo by AL-KO 4858 VS Alu a céltudatos kertészek ideális partnere .


A solo by AL-KO 4858 VS Alu műszaki adatai

48 cm-es vágószélességével a solo by AL-KO 4858 VS Alu benzines fűnyíró a nagy kertekben (1800 m2--ig) is rendkívül hatékony. A vágási magasság állítása központilag 6 fokozatban 30 -85 mm-ig történik. A 2,6 kW-os Briggs&Stratton gondoskodik a fokozatmentesen állítható kerékhajtáshoz szükséges energiáról . A golyócsapágyazott XXL kerekek a könnyen kezelhető profillal gondoskodik az egyszerű haladásról minden terepen és domborzaton. A 4INONE funkciónak köszönhetően a benzines fűnyíró nemcsak füvet vág és gyűjt,hanem oldalkidobó és mulcsfunkcióval is rendelkezik. Könnyen elérhető kezelő elemekkel és gumírozott kényelmi fogantyúval rendelkezik. Speciális házformájával és nagy kidobó csatornájával a 75 literes szövetgyűjtő rendkívül jól megtölthető. Az ALU összetevők használata, mint például a vezetőkar csatlakozás, elülső hordfogantyú és a vezetőkar magasság állítása teszik teljessé a fűnyíró felszereltségét.


Benzines fűnyíró solo by AL-KO 4858 VS Alu vásárlása és alternatívák

Vegye meg a solo by AL-KO 4858 VS Alu benzines fűnyírót egyszerűen online üzletünkben vagy keressen egy prémium szakkereskedést a közelében. A solo by AL-KO 4858 VS Alu benzines fűnyíró hatékony segítséget nyújt a gyepápolásban. Szeretne egy benzines fűnyírót 52 cm-es vágószélességgel? Ebben az esetben a solo by AL-KO 5378 VS Alu benzines fűnyírót ajánljuk Önnek.

classic fűnyíró,akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 48 cm,al ko benzines fűnyíró benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko,Briggs motoros fűnyíró, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,fémházas benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró,alu önjáró fűnyíró

Technikai adatok

Motor fajta 4 ütemű
Fűgyűjtő térfogat liter 75 L
Kerékmeghajtás Fokozatmentes kerékmeghajtás
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Golyóscsapágyas kerekek igen
Meghajtó típusa Benzines
K-érték (m/s^2) 2
Alkalmas fűfelület m²-ben 1500 QM
Mulcsozás igen
Vágómélység min/max (mm) 30 - 85 MM
Bruttó súly kg 54.2 KG
Összecsukható tolókar igen
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Márka solo by AL-KO
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Nettó súly kg 49.1 KG
Teljesítmény kW-ban 2.6 KW
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Automata szivatóval felszerelt Igen
Gyűjtés igen
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Vágásszélesség cm-ben 47 CM
Fűgyűjtővel Igen
Fordulatszám óra/perc 2800
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Állítható magasságú szár igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Kések száma 1 ST
Motorhengerek száma 1
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Elektromos indítás nem
Fűnyíróház változat Classic
Funkciók 4in1
Oldalkidobás igen
Termékvonal Premium
Szivató nem
Fűgyűjtő ház anyaga alumínium
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.