A kerékhajtás és az opcionális elektromos indítás (546 RS) teszi ezt a műanyag fűnyírót teljes körűen felszerelt, kényelmes fűnyíróvá, amelynek nagy teljesítményű motorja, központi vágómagasság állítója, az aerodinamika, a többszörös nyélmagasság állító, a könnyű XL futókerekek, a gyorsszorító zár, a porvédős, textil gyűjtőláda és az opcionális mulcsozó/oldalkidobó funkció minden elképzelhető igénynek eleget tesz.

Technikai adatok

Nettó súly kg 33
Oldalkidobás nem
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Fűgyűjtő térfogat liter 50
Első kerékátmérő mm-ben 180
Funkciók 2in1
Mulcsozás nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Meghajtó típusa Benzines
Állítható magasságú szár igen
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Golyóscsapágyas kerekek igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 200
Márka solo by AL-KO
Bruttó súly kg 37
Gyűjtés igen
Vágásszélesség cm-ben 46
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.