Technikai adatok

Mulcsozás nem
Hátsó kerékátmérő mm-ben 205
Golyóscsapágyas kerekek igen
Vágómagasság beállítás Kerekenként, 7 fokozatban
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtő térfogat liter 65
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Nettó súly kg 25.9
Fűnyíróház változat Classic
Első kerékátmérő mm-ben 180
Funkciók 2in1
Vágásszélesség cm-ben 42
Kerékmeghajtás nincs
Meghajtó típusa Benzines
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Gyűjtés igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Alkalmas fűfelület m²-ben 800
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Oldalkidobás nem
Fűgyűjtővel Igen
Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.