Fűnyíró 4.25 P-b Al-ko Classic

Fűnyíró 4.25 P-b Al-ko Classic

Termék szám: 119609
NoStockAndUnderStockNotAloowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség

Technikai adatok

Márka AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 42 CM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Hátsó kerékátmérő mm-ben 205 MM
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Meghajtó típusa Benzines
Gyűjtés igen
Vágómagasság beállítás Kerekenként, 7 fokozatban
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Kerékmeghajtás nincs
Funkciók 2in1
Fűnyíróház változat Classic
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtővel Igen
Első kerékátmérő mm-ben 180 MM
Alkalmas fűfelület m²-ben 800
Mulcsozás nem
Fűgyűjtő térfogat liter 65 L
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Oldalkidobás nem
Golyóscsapágyas kerekek igen
Nettó súly kg 25.9 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.