Technikai adatok

Vágásszélesség cm-ben 46
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Oldalkidobás nem
Gyűjtés igen
Fűgyűjtővel Igen
Márka AL-KO
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Bruttó súly kg 36.4
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Funkciók 3in1
Állítható magasságú szár igen
Nettó súly kg 31.9
Mulcsozás igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Első kerékátmérő mm-ben 200
Meghajtó típusa Benzines
Golyóscsapágyas kerekek igen
Fűgyűjtő térfogat liter 65
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.