FŰNYÍRÓ 5278 VS SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127459 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Kényelmes, változtatható sebességű kerékhajtás a megerőltetést nem igénylő fűnyírásért
  • Masszív, porszórt acéllemez ház a hosszú élettartamért
  • XXL méretű, prémium minőségű acélból készült, kis súrlódású kerekek a könnyű előrehaladásért
  • Sok kiváló minőségű alumínium alkatrész használata
  • Központilag, egy kézzel beállítható vágási magasság

 

A kizárólag szakkereskedésekben kapható, a solo by AL-KO termékcsaládba tartozó, változó sebességű kerékmeghajtású benzines fűnyírók maximális kényelmet kínálnak saját kategóriájukon belül, és kiváló minőségük és hosszú élettartamuk révén tűnnek ki.

 

5278 VS típusú solo by AL-KO benzines fűnyíró

A solo by AL-KO termékcsalád prémium kategóriás benzines fűnyírója minden részletében meggyőző. A „Németországban tervezve” és „Ausztriában gyártva” vezérelveknek köszönhetően, ennél a terméknél garantált a professzionális minőség és a hosszú élettartam. Ezzel ezek a fűnyírók a legmagasabb igényeknek is megfelelnek.

5278 VS típusú benzines fűnyíró műszaki leírása

Az 51 cm-es vágási szélességnek köszönhetően az 5278 VS típusú solo by AL-KO benzines fűnyíró ideális társ a nagyobb, legfeljebb kb. 1 800 m2 nagyságú kertek számára. A 30 mm és 80 mm közötti vágási magasság beállítása központilag elvégezhető. A 3,2 kW-os teljesítményű Briggs&Stratton motor megfelelő teljesítményt biztosít a nagy füves területek levágásához, miközben jóval kisebb az olajfogyasztása, és még a változtatható sebességű kerékhajtáshoz is energiát biztosít. Fűnyírás, összegyűjtés, mulcsolás és oldalsó kidobás – ezzel a benzines fűnyíróval ez mind lehetséges, a 4 az 1-ben funkciónak köszönhetően. Az XXL méretű, csapágyazott, prémium minőségű acélból készült keréktárcsákkal felszerelt, kis súrlódású kerekek és az ergonomikus kialakítású tolókar fokozza a kényelmet az 5278 VS típusú solo by AL-KO fűnyíró működtetése során. A gumírozott markolat és az áttekinthető vezérlőpanel is hozzájárul ehhez. A fűnyíró nagy, áramvonalas háza különösen hatékony fűösszegyűjtést tesz lehetővé. A levágott fű a 70 liter űrtartalmú szövet fűgyűjtő kosárba kerül.

 

5278 VS típusú benzines fűnyíró megvásárlása és alternatív lehetőségek

Vásárolja meg az 5278 VS típusú solo by AL-KO benzines fűnyírót egyszerűen, prémium szolgáltatás keretében a webáruházunkban, vagy keressen szakkereskedőt az Ön közelében. Az 5278 VS típusú solo by AL-KO benzines fűnyíró hatékony segítség kertjének kedvező árú gondozásához.

Elektronikus indítórendszerrel ellátott benzines fűnyírót szeretne? Akkor a 4757 VSI típusú solo by AL-KO benzines fűnyírót ajánljuk Önnek.

 

Technikai adatok

Kések száma 1
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Elektromos indítás nem
Márka solo by AL-KO
Összecsukható tolókar igen
Kerékmeghajtás Fokozatmentes kerékmeghajtás
Gép teljesítmény kW-ban 3.2
Gyűjtés igen
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Mulcsozás igen
Szivató nem
Meghajtó típusa Benzines
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Golyóscsapágyas kerekek igen
Motorhengerek száma 1
Automata szivatóval felszerelt Igen
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Vágásszélesség cm-ben 51
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Hengerűrtartalom ccm-ben 190
Zajszint mért LwA[dB(A)] 96
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80
Fűgyűjtővel Igen
Állítható magasságú szár igen
Termékvonal Premium
Teljesítmény kW-ban 3.2
Fűnyíróház változat Classic
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 88
Fűgyűjtő térfogat liter 70
Sebesség előremenetben maxkmh 4
Fordulatszám óra/perc 2800
Oldalkidobás igen
Első kerékátmérő mm-ben 200
Funkciók 4in1
K-érték (m/s^2) 2
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.