BM 875 III HOMLOKFŰNYÍRÓ

Termék szám: 113617 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
 • Universal, scythe mower for nature gardens
 • For mowing meadows, natural gardens and thick wild herbs
 • Special hardened 87 cm long ESM cutter bar
 • Infinitely height-adjustable blade shoes
 • Extra powerful 2.3 kW engine (150 cc)
 • Univerzális, könnyen mozgatható homlokfűnyíró természetes kertekhez
 • Rétek, természetes kertek és vastag vadnövények nyírásához / takarmányfű vágásához
 • Speciálisan edzett, 87 cm-es, ESM típusú vágószerkezet a hosszú élettartamért
 • Fokozatosan állítható magasságú talpak
 • Extra erős, 2,3 kW-os motor (150 cm3)

 • Fűnyírás határok nélkül természetes kertekben és kaszálókon, fordulékony és könnyen kezelhető. Ez jellemzi az AL-KO homlokfűnyírókat, ezeket az erős igáslovakat.


  A 875 III homlokfűnyíró: szupererős és rendkívül fordulékony gép természetes kertekhez

  Ház körüli természetes kert, szórványgyümölcsös, nehéz terep vagy lanka: az AL-KO BM 875 III homlokfűnyíró rendkívül erős és sokoldalú segítőtárs természetes rétjeinek ápolásához és megműveléséhez, hasznosítható takarmányfű levágásához, legelőkön stb.. Igazi igásló durva munkákhoz – mégis környezetbarát kertápolást garantál.
  A benzines homlokfűnyíró hatékony vágási eredményt garantál nagy területen – a megszokott AL-KO minőségben. A független és igen fordulékony gép, 87 cm-es vágási szélességével minden fűnyírási munkát gyorsan és hatékonyan elvégez. A rendkívül erős, 2,3 kW teljesítményű benzinmotor a kerékhajtás segítségével könnyű haladást és megbízható vágási teljesítményt biztosít magas aljnövényzetben és sűrű vadnövényzet között, terepen és domboldalakon. Itt jelentkezik előnyként jó fordulékonysága, mellyel szinte minden rét- és szántómezsgyén boldogul. Ezt rövid felépítése, az extra nagy és széles, terepmintás abroncsok, valamint az ergonomikus, tetszés szerinti magasságra beállítható, rezgéscsillapítással ellátott tolókar teszi lehetővé.
  Kompromisszumok nélküli vágási teljesítmény: a 87 cm-es vágószerkezet az ESM minőségi márka (német gyártmány) különlegesen edzett késeivel van felszerelve, melyek hosszú élettartamot és minimális kopást garantálnak a legsűrűbb aljnövényzetben, tartós használat és hosszabb állásidők esetén is.
  A megfelelő tartozékokkal a BM 875 homlokfűnyíróból télen pillanatok alatt praktikus segítőtárs válhat a hóeltakarításban: egyszerűen cserélje le a vágószerkezetet egy hótoló lapra, ha szükséges, tegyen fel hóláncot – és kész is!
  Ajánlott: Az AL-KO homlokfűnyírói aközé a 3 gyártmány közé tartoznak, melyeket a http://balkenmaeher-test.de tanácsadó portál a 2016-os homlokfűnyíró teszt szerint fenntartások nélkül ajánl.
  A BM 875 III típusú homlokfűnyíró megbízható társ a természetes kertek és mezők ápolásában és művelésében, valamint a téli időszakban – 2000 m2-es munkaterületig a fűnyíró traktor fordulékony alternatívája.


  A BM 875 III homlokfűnyíró műszaki leírása

  Ez az AL-KO homlokfűnyíró erős, 2,3 kW-os benzinmotorjával és 87 cm-es vágási szélességével nagy vágási teljesítményt kínál, mellyel akár 2000 m2-es gyepfelület is gyorsan, hatékonyan és könnyedén lenyírható, ugyanakkor garantáltan boldogul szinte minden növényzettel és tereppel. A mozgó fűterelő megakadályozza, hogy fű maradjon a burkolaton, így a munkát is ritkábban kell megszakítani.
  2,3 kW-os, 150 cm3-es Briggs & Stratton motor gondoskodik a vágószerkezetben található kések gyors és egyenletes munkájáról, a be- és kikapcsolható kerékhajtást (1 előremenet) pedig csigahajtás segítségével oldja meg. Az állítható magasságú, rezgéscsillapítással rendelkező, tökéletes és fáradságmentes munkát biztosító tolókar, valamint a 13 colos, széles, felfújható, mezőgazdasági mintás gumiabroncs optimális használatot tesz lehetővé bármilyen terepen és domboldalakon 20°-os lejtésszögig.
  A BM 875 III legfontosabb eleme a 87 cm széles vágószerkezet, mely a kések kímélése és a gép biztonságos kezelése érdekében élvédővel van ellátva. A német ESM gyártó különlegesen edzett, nagyteljesítményű kései erős vágási teljesítményt és optimális vágási eredményt ötvöznek hosszú élettartammal és minimális kopással – legyen szó akár tartós használatról, akár hosszabb állásidőkről (szezonális használat). A mozgó fűterelő növeli a működési időt azáltal, hogy lényegesen kevesebb szennyeződés és fűmaradvány kerül a késekre. A fokozatmentesen állítható talpmagasság és a gép rendkívül könnyű mozgathatósága pedig kellemes munkavégzést biztosít.
  Két gép egyben: az AL-KO minőségi tartozékaival a BM 875 III homlokfűnyíró könnyedén rendkívül fordulékony hókotróvá alakítható. Ehhez cserélje le a vágószerkezetet az SRS 850 univerzális hótoló lapra (cikksz. 113267). A mostoha időjárási körülmények közötti jobb húzóerő a megfelelő hólánccal (cikksz. 112183) biztosítható.
  Megjegyzés: a levágni kívánt terület mérete az adott növényzet milyenségétől függően változó lehet (fűmagasság és -sűrűség, nedvesség mértéke stb.).


  A BM 875 III homlokfűnyíró megvásárlása + alternatív lehetőségek

  A BM 875 III homlokfűnyírót megvásárolhatja webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Erős, ugyanakkor fordulékony homlokfűnyíróként olyan kerttulajdonosok számára ajánlott, akik nagy vagy elérhetetlen területekkel rendelkeznek, melyeket környezeti okok miatt a természetnek engednek át, illetve olyan gazdáknak, akik takarmányfű vágására használják.
  Ha könnyebb homlokfűnyírót keres, akkor a szinte azonos felépítésű AL-KO BM 870 III típust ajánljuk kisebb, 1,7 kW-os motorjával.

  al ko homlokfűnyíró ,homlokfűnyíró ,homlokfűnyíró akció ,homlokgerendás fűnyíró ,homlokgerendás fűnyíró akció , homlokgerendás fűnyíró fűnyírók ,homlokgerendás fűnyíró fűnyíróka ,homlokgerendás fűnyíró webshop

  Technikai adatok

  Üzemanyag térfogat liter 0.8
  Összecsukható tolókar nem
  Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
  Meghajtó típusa Benzines
  Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
  Hengerűrtartalom ccm-ben 150
  Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
  Termékvonal Comfort
  Fordulatszám óra/perc 3200
  Vágásszélesség cm-ben 87
  Teljesítmény kW-ban 2.3
  Motor típus B&S 625EXi
  Alkalmas fűfelület m²-ben 2000
  Elektromos indítás nem
  Márka AL-KO
  Motorhengerek száma 1
  Automata szivatóval felszerelt Igen
  K-érték (m/s^2) 6
  Zajszint garantált LwA[db(A)] 99
  Szivató nem
  Rezgés érték ahw (m/s^2) 16.07
  Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 87
  Hajtómű 1 előremenet
  Motor fajta 4 ütemű
  Állítható magasságú szár igen
  Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
  Letöltés 1 (0.00 B)
  Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)


  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.