HOMLOKFŰNYÍRÓ 5001-R III SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127469 Csak 4 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Az alábbi két cikkszámot tartalmazza: 127468+127302
  • Erős BRIGGS & STRATTON benzinmotor
  • Széles, légtömlős kerékabroncsok
  • Fokozatmentesen állítható magasságú járótalpak
  • Mozgatható fűterelő a tökéletes rendrakáshoz
  • Állítható magasságú és rezgéscsillapított tolókar
  • 1 előre - / 1 hátramenet

Gyakran vásárolják együtt

474 800 Ft
Ez a termék
1 599 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

476 399 Ft *

Fűnyírás határok nélkül természetes kertekben és kaszálókon, fordulékony és könnyen kezelhető. Ez jellemzi a solo® by  AL-KO 5001-R III alternáló kaszát, ezt az erős igáslovat.

5001-R III alternáló kasza: szupererős és rendkívül fordulékony gép természetes kertekhez

Ház körüli természetes kert, szórványgyümölcsös, nehéz terep vagy lanka: a solo® by  AL-KO 5001-R III alternáló kasza rendkívül erős és sokoldalú segítőtárs természetes rétjeinek ápolásához és megműveléséhez, hasznosítható takarmányfű levágásához magas füvű legelőkön stb.. Igazi igásló durva munkákhoz – mégis környezetbarát kertápolást garantál.
A benzines homlokfűnyíró hatékony vágási eredményt garantál nagy területen – a megszokott solo® by AL-KO minőségben. A független és igen fordulékony gép, 102 cm-es vágási szélességével minden fűnyírási munkát gyorsan és hatékonyan elvégez. A rendkívül erős, 2,3 kW teljesítményű benzinmotor a kerékhajtás segítségével könnyű haladást és megbízható vágási teljesítményt biztosít magas aljnövényzetben és sűrű vadnövényzet között, terepen és domboldalakon. Itt jelentkezik előnyként jó fordulékonysága, mellyel szinte minden rét- és szántómezsgyén boldogul. Ezt rövid felépítése, az extra nagy és széles, terepmintás abroncsok, valamint az ergonomikus, tetszés szerinti magasságra beállítható, rezgéscsillapítással ellátott tolókar teszi lehetővé.
Kompromisszumok nélküli vágási teljesítmény: a 102 cm-es vágószerkezet az ESM minőségi márka (német gyártmány) különlegesen edzett késeivel van felszerelve, melyek hosszú élettartamot és minimális kopást garantálnak a legsűrűbb aljnövényzetben, tartós használat és hosszabb állásidők esetén is.

 

5001-R III alternáló kasza technikai adatai

Ez a solo® by AL-KO homlokfűnyíró erős, 2,3 kW-os benzinmotorjával és 102 cm-es vágási szélességével nagy vágási teljesítményt kínál, mellyel akár 2000 m2-es gyepfelület is gyorsan, hatékonyan és könnyedén lenyírható, ugyanakkor garantáltan boldogul szinte minden növényzettel és tereppel. A mozgó fűterelő megakadályozza, hogy fű maradjon a burkolaton, így a munkát is ritkábban kell megszakítani.
2,3 kW-os, 150 cm3-es Briggs & Stratton motor gondoskodik a vágószerkezetben található kések gyors és egyenletes munkájáról, a be- és kikapcsolható kerékhajtást (1 előre- / 1 hátramenet) pedig csigahajtás segítségével oldja meg. Az állítható magasságú, rezgéscsillapítással rendelkező, tökéletes és fáradságmentes munkát biztosító tolókar, valamint a 13 colos, széles, felfújható, mezőgazdasági mintás gumiabroncs optimális használatot tesz lehetővé bármilyen terepen és domboldalakon 20°-os lejtésszögig.
Az 5001-R III legfontosabb eleme a 102 cm széles vágószerkezet, mely a kések kímélése és a gép biztonságos kezelése érdekében élvédővel van ellátva. A német ESM gyártó különlegesen edzett, nagyteljesítményű kései erős vágási teljesítményt és optimális vágási eredményt ötvöznek hosszú élettartammal és minimális kopással – legyen szó akár tartós használatról, akár hosszabb állásidőkről (szezonális használat). A mozgó fűterelő növeli a működési időt azáltal, hogy lényegesen kevesebb szennyeződés és fűmaradvány kerül a késekre. A fokozatmentesen állítható talpmagasság és a gép rendkívül könnyű mozgathatósága pedig kellemes munkavégzést biztosít.

Megjegyzés: a levágni kívánt terület mérete az adott növényzet milyenségétől függően változó lehet (fűmagasság és -sűrűség, nedvesség mértéke stb.).

 

5001-R III alternáló kasza vásárlás és alternatívák

 

Az 5001-R III homlokfűnyírót megvásárolhatja webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Erős, ugyanakkor fordulékony homlokfűnyíróként olyan kerttulajdonosok számára ajánlott, akik nagy, vagy nehezen elérhető területekkel rendelkeznek, melyeket környezeti okok miatt a természetnek engednek át, illetve olyan gazdáknak, akik takarmányfű vágására használják.
 

 

 

Technikai adatok

Zajszint garantált LwA[db(A)] 104
Zajszint mért LwA[dB(A)] 102
Rezgés érték ahw (m/s^2) 25.99
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Meghajtó típusa Benzines
Hajtómű 1 előremenet / 1 hátramenet
K-érték (m/s^2) 10
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal COMFORT pro
Vágásszélesség cm-ben 102
Motor típus B&S 625EXi
Teljesítmény kW-ban 2.3
Hengerűrtartalom ccm-ben 150
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 3200
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.