FŰNYÍRÓ TRAKTOR T16-93.7 HD V2 COMFORT

Termék szám: 127443 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Nagy lábtér és mélyebb, kényelmesebb hozzáférés
  • Golyóscsapágyas, megbízható 2 késes vágómű
  • Kényelmes, állítható ülés
  • Széles kerekek az optimális haladásért
  • Fényszóró LED izzókkal

 

Fedezze fel a fűnyírás szép oldalát solo by AL-KO fűnyíró traktorainkkal. A T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor ideális partnere a gazdasági kerteknek.

 

 

Fűnyíró traktor T16-93.7 HD V2 Comfort

 

Kiváló minőségű alkatrészek, Németországi tervezés és Ausztriai gyártás: így mutatható be a T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor. A nagy felületeket hatékonyan és mindenekelőtt kényelmesen tudja lenyírni ezzel a nagy teljesítményű fűnyírótraktorral. Számos tartozék mint pl. a mulcsozó ék, a rendrakó, a hótoló lap és mindenekelőtt a könnyen kivehető vágómű teszi multi funkcionálissá mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ezzel a termékkel jár a legjobban.

Fűnyíró traktor T16-93.7 HD V2 Comfort technikai adatai

A sokoldalú erőcsomagunk a Comfort termékcsaládból a 93 cm-es vágószélességével tökéletesen alkalmas a nagy kertek hatékony és gyors fűnyírására. A T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor működését egy 9,6 kW-os, 2 hengeres Briggs&Stratton-Motor biztosítja. A vágómagasság egy fogantyúval, 6 fokozatban ,30-80 mm-ig állítható. Az acéllemezből készült hosszú életű vágómű 2 kést tartalmaz és egyszerű fogantyúval lehet kiszedni. A T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor elejére télen egy hótoló lapot lehet rászerelni. A 18 colos extra nagy gumiabroncsok minden felületen és minden terepen jó tapadást és haladást biztosítanak. Az állítható vezető ülésből közvetlenül,egy teleszkópos karral a 220 literes fűgyűjtő egyszerűen kiüríthető. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek.

 

Fűnyíró traktor T16-93.7 HD V2 Comfort vásárlása és alternatívák

 

A T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor ideális partner a nagy fűfelületek vágásához. Kényelmes, hatékony és kiváló eredmények: fedezze fel a fűnyírás szép oldalát. Ha 103 cm vágószélességű oldalkidobós traktort keres, akkor Önnek a T16-103.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktort ajánljuk. Tippünk: A széleskörű tartozék kínálatával a solo by AL-KO fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek.

 

Előnyünk az Ön számára

 

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: Solo by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

akciós fűnyíró traktor,akciós fűnyíró traktor árak,al ko fűnyíró traktor, benzines fűnyíró traktor,frontkaszás fűnyíró traktor,fűgyűjtős fűnyíró traktor, fűnyíró traktor,fűnyíró traktor akció,fűnyíró traktor fűgyűjtős, fűnyíró traktor gyűjtős,fűnyíró traktor gázkar,fűnyíró traktor nagy területre,

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 93
Márka solo by AL-KO
Motorhengerek száma 2
Fűgyűjtő telítettség jelző van
K-érték (m/s^2) 2
Fűgyűjtő térfogat liter 220
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Teljesítmény kW-ban 9.6
Szivató nem
Termékvonal COMFORT pro
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Sebesség hátramenetben max kmh 4
Fordulatszám óra/perc 2600
Vágásszélesség cm-ben 95
Üzemanyag térfogat liter 7
Fűgyűjtővel Igen
Első kerékátmérő coll-ban 15X6.0-6
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Alkalmas fűfelület m²-ben 6000
Késkupplung fajtája elektromágneses
Hengerűrtartalom ccm-ben 656
Oldalkidobás nem
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Nettó súly kg 237
Mulcsozás opcionális
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T3
Sebesség előremenetben maxkmh 9
Kések száma 2
Fényszóró 003
Motor típus B&S Intek 7160
Motor fajta 4 ütemű
Gép teljesítmény kW-ban 9.6
Tempomat benne van Nincs
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
Vágómű fajtája Standard
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Kijelző módja Nincs
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Bruttó súly kg 300
Gyűjtés igen
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.