Szállító Fc 13-90.6 Hd 2wd Solo By Al-ko

Termék szám: 127381 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
 • Fokozatos sebességszabályozás a hidrosztatikus hajtásnak köszönhetően
 • Robusztus komponensek és rendkívül stabil váz a hosszú élettartamért
 • Ergonomikusan elhelyezett kezelőelemek
 • Kényelmes, állítható ülés a nagyobb kényelemért
 • A tartozékoknak köszönhetően rendkívül sokoldalú

 • Az AL-KO multifunkcionális kistraktorai nem hagynak kívánnivalót maguk után: legyen szó akár fűnyírásról, hóeltakarításról vagy utcaseprésről, az AL-KO kistraktoraival egyik feladat sem jelenthet gondot.


  FC 13-90.6 HD 2WD solo® by AL-KO elülső vágóasztalos/multifunkcionális kistraktor

  Ennek az elülső vágóasztalos/multifunkcionális kistraktornak a sokoldalúság és a kompakt felépítés a legfőbb erősségei: fűnyírás, hóeltakarítás vagy utcaseprés – ezeket kínálja a solo® by AL-KO multifunkcionális kistraktor, opcionális tartozékaival együtt. Szintén előnyei közé tartozik rendkívül felhasználóbarát fordulékonysága, kompakt és robusztus felépítése, valamint a tartozékok gyors cserélhetősége. Ezekhez járul még hozzá kiváló minősége mind az anyagok, mind pedig a kényelem terén. Ez a Németországban tervezett és gyártott multifunkcionális kistraktor ugyanis kizárólag minőségi, tartós és rendkívül robusztus elemekből épül fel.
  A multifunkcionális kistraktor egy moduláris alapgép, melyre különböző szerszámok szerelhetők, mint elülső vágószerkezet, seprőgép és hótoló lap. A 90 cm széles, (2 késes) elülső vágóművel kombinálva a multifunkcionális kistraktor kiválóan alkalmas például nagyobb területek mulcsozására. Tisztításhoz, karbantartáshoz és tároláshoz a vágószerkezet kényelmesen felhajtható. A vágóasztalból egyszerűen és gyorsan kivehető betét lehetővé teszi magas fű vágását is, mert a levágott füvet tisztán hátra dobja.


  Az FC 13-90.6 HD 2WD solo® by AL-KO elülső vágóasztalos/multifunkcionális kistraktor műszaki leírása

  A 90 cm vágási szélesség, valamint a kompakt felépítésnek köszönhető, kitűnő fordulékonyság (95 cm-es vágási kör) nagy gyepfelületek hatékony ápolását teszik lehetővé. A multifunkcionális kistraktor hajtását egy 7,4 kW-os Briggs & Stratton motor biztosítja, mely egyben az elsőkerék-meghajtásról is gondoskodik. A hajtás hidrosztatikus, ami lehetővé teszi a sebesség fokozatmentes szabályozását. A vágásmagasság 30 mm-től 90 mm-ig, 4 fokozatban állítható. További, említésre méltó előnyei az alacsony, akadálymentes fellépés, a könnyen elérhető, szintjelzővel ellátott üzemanyagtartály, a kényelmes kormánykerék és az ergonomikus kialakítású ülés nagy lábtérrel a kényelmes munkához. Tisztításhoz, karbantartáshoz és tároláshoz a kiegészítők – pl. a vágószerkezet – felhajthatók. A 15 colos kerekek jó haladást biztosítanak minden terepen.


  Az FC 13-90.6 HD 2WD solo® by AL-KO elülső vágóasztalos/multifunkcionális kistraktor megvásárlása + alternatív lehetőségek

  Különböző tartozékainak köszönhetően ez az elülső vágóasztalos/multifunkcionális kistraktor sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál. Vásárolja meg a gépet most webáruházunkban, kényelmesen otthonról, és a prémium kiszállítási szolgáltatás igénybevételével szállíttassa ki egy márkakereskedőnkkel egészen a kertkapuig.
  Ha összkerék-meghajtású multifunkcionális kistraktorra van szüksége, akkor az FC 13-90.6 HD 4WD solo® by AL-KO típust ajánljuk.


  Mit kínálunk Önnek

  AL-KO prémium kiszállítási szolgáltatás:solo® by AL-KO termékeinket a helyi márkakereskedők házhoz szállítják. Prémium kiszállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. >weiterlesen

  Technikai adatok

  Márka solo by AL-KO
  Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.